Chet Hanks:

Kjendissønnen sjokkerer med voldsskandale

Ekskjæresten saksøker Tom Hanks' sønn for over åtte millioner.

I HARDT VÆR: Tom Hanks og Rita Wilsons sønn Chet anklages for overgrep av ekskjæresten. Her er de i 2011. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
I HARDT VÆR: Tom Hanks og Rita Wilsons sønn Chet anklages for overgrep av ekskjæresten. Her er de i 2011. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Chet Hanks (30) er det tredje barnet til stjerneparet Tom Hanks (64) og Rita Wilson (64). Kjendissønnen begynte å date Kiana Parker i mars 2019, og om lag et år senere flyttet de sammen.

Forholdet tok imidlertid slutt tidlig i januar i år.

Nå kommer det frem en rekke oppsiktsvekkende detaljer om kjendissønnens forhold til Parker. Page Six skriver at ekskjæresten saksøker Hanks for en million dollar, noe som tilsvarer godt over åtte millioner norske kroner.

Bakgrunnen for søksmålet er at Parker hevder at kjendissønnen var voldelig mot henne mens de var sammen - både fysisk og psykisk. Kiana Parkers advokater hevdet på en pressekonferanse i Texas tirsdag at hun skal ha opplevd stadig mer vold i hjemmet i løpet av forholdet med Hanks.

- Dette handler om vold innenfor rammen av et forhold mellom en mann og en kvinne, og en mann som opptrer mentalt og psykisk voldsomt, sa Parkers advokat Kevin Murray på pressekonferansen.

Skuespiller Tom Hanks elsker å lage morsomme innlegg på Instagram av ting han finner på gaten. Vis mer

- Ble dyttet

Søksmålet ble sendt inn mandag denne uken, og inneholder en rekke detaljer om påstått misbruk fra kjendissønnens side, ifølge Page Six.

Blant annet er en hendelse fra 8. januar nevnt, kort tid etter at Hanks og Parker gjorde det slutt.

Hendelsen førte senere i januar til at Hanks ble nektet å besøke ekskjæresten.

Chet Hanks skal også ha blitt rasende på sin daværende kjæreste under et besøk i New Orleans 18. oktober i fjor. Hanks spilte da inn serien «Your Honor» i byen, og de overnattet på hotell da hendelsen skal ha funnet sted.

Da Parker ønsket å forlate hotellrommet, skal Hanks ha reagert med å bli voldelig og aggressiv. Han skal ha holdt henne igjen på rommet med makt, til tross for at hun forsøkte å komme seg unna. Han skal ha dyttet henne, og også veltet hotellmøbler over ende. Parkers mobil skal angivelig også ha blitt knust i småbiter, skriver Page Six.

Etterpå skal han ha bedt henne om å ikke anmelde hendelsen, «fordi ingen ville tro på henne».

NY SESONG: Discovery+ er ute med sesong to av «Sigurd fåkke pult», og denne sesongen er noe mørkere enn den forrige. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Flere tilfeller

En hendelse i Texas måneden etter nevnes også i søksmålet. Da skal Hanks ha truet med å «knuse hjernen hennes». Parkers ni år gamle tvillinger var til stede da samtalen fant sted.

6. januar ble eksparet enige om å gjøre det slutt, men da Parker to dager senere dro til eksens hjem for å hente tingene sine, skal han nok en gang ha blitt voldelig.

Da skal han ha kommet mot henne med en kniv, ifølge opplysningene i søksmålet.

Page Six har publisert en rekke bilder fra denne hendelsen, der Hanks har blod i ansiktet etter en angivelig krangel med ekskjæresten. Bildene stammer fra en video som kjendisnettstedet TMZ publiserte.

I videoen hevdet kjendissønnen at det snarere var Parker som hadde vært voldelig, og at skadene i ansiktet skyldtes at hun hadde slått ham i hodet med en potte.

FORTELLER: I denne videoen åpner skuespiller, Melissa Benoist, om en ikke-navngitt ekskjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk. Bilder: @melissabenoist, Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Han anklaget henne også for å stjele penger og kredittkort, noe som senere var deler av årsaken til at han selv gikk til søksmål mot Parker.

Chet Hanks har ikke selv kommentert ekskjærestens søksmål. Hans advokat Marty Singer sier imidlertid til Page Six at de anser påstandene fra Kiana Parker som rystende.

- Anklagene hennes er fullstendig falske, fabrikkerte og fiktive, sier Singer.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer