<strong>BRUDD:</strong> I fjor ble det kjent at Brandon og Leah Jenner skulle skilles, etter seks år som rette ektefolk og 14 år som kjærester. Nå har de bestemt seg for hvordan verdiene skal fordeles. Foto: NTB scanpix
BRUDD: I fjor ble det kjent at Brandon og Leah Jenner skulle skilles, etter seks år som rette ektefolk og 14 år som kjærester. Nå har de bestemt seg for hvordan verdiene skal fordeles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brandon Jenner:

Kjendissønnen må punge ut etter skilsmissen

Sønnen til Caitlyn Jenner sitter imidlertid også igjen med enkelte goder.

Publisert
Sist oppdatert

I mars begynte rykter om at «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (38) hadde funnet lykken igjen å svirre, drøye seks måneder etter at bruddet med ekskonen Leah Jenner (36) ble kjent.

Han er sønn av Caitlyn Jenner (69), og halvbroren til milliardær Kylie Jenner (21) og modell Kendall Jenner (23). Broren har med andre ord blitt født inn i rampelyset, og har med sin egen DJ-karriere bestemt seg for å forbli i det.

Da han var i Norge tidligere i år, bestemte han seg for å bekrefte forholdet. Han hadde funnet kjærligheten med Cayley Stoker, og siden bekreftelsen har forholdet mellom de to vært viden kjent. I sosiale medier legger de på ingen måte skjul på forholdet, tross at skilsmissen med ekskonen fortsatt ikke har blitt godkjent enda.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Dyr affære

Ikke før nå, i hvert fall. Den 15. juli ble ekteskapet offisielt oppløst, heter det i rettsdokumenter som The Blast har hentet inn. Paret var sammen i hele 14 år, gift i seks av dem, og det skal ikke ha vært noe enkel sak å skille seg fra hverandre. Spesielt vanskelig har det trolig vært for parets fire år gamle datter, Eva James.

I rettsdokumentene kommer det fram at hun skal få bo hos foreldrene sine like mye, da de har bestemt seg for å dele omsorgen likt. Det gjelder også ferier og høytider.

Paret skal ha vært enige om at det var den beste løsningen, også for datterens del. I tillegg skal Jenner betale ekskonen rundt 18 000 kroner i måneden fram til slutten av 2021, i såkalt «spousal support». Han må også betale barnebidrag av samme sum til datteren blir 18 år.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Det er derimot ikke der problemet ligger. I dokumentene fremgår det også hvordan de to har bestemt seg for å dele verdiene sine. I USA, med mindre du har en god særavtale på plass, er det enkelt å bli særs fattig om man skilles. Advokater på begge sider kjemper for at deres klient skal sitte igjen med mest mulig, men i akkurat dette tilfellet virker det som at de har klart å dele det ganske likt.

Eller, det vil si, om man ser bort fra huset.

<strong>DYRT:</strong> Brandon Jenner må punge ut for å beholde huset. Her er han fotografert i Norge i april. Foto: NTB scanpix
DYRT: Brandon Jenner må punge ut for å beholde huset. Her er han fotografert i Norge i april. Foto: NTB scanpix Vis mer

Huset i Malibu er det nemlig Jenner som får beholde, men først må han altså kjøpe ut ekskonen. Det kommer til å koste ham hele 540 000 dollar, eller 4,6 millioner norske kroner. Pengene får ekskonen i tillegg skattefritt, som gjør at hun utvilsomt sikkert klarer å kjøpe seg en ny bolig på sikt.

Det er derimot Jenner som blir sittende igjen med de fleste bilene. Mens ekskonen får en 2017 Cadillac XT5, kan kjendissønnen glede seg over å ha en 2014 Cadillac Escalade, en 1976 Ford F-2450 og en 1965 Ford Mustang i garasjen.

Paret har bestemt seg for å dele samlingen sin av gullmynter likt mellom seg. I tillegg skal alle royalties som kommer inn som følge av musikken deles likt. De to spilte nemlig i indieduoen Brandon & Leah før forholdet gikk skeis.

Lykken smiler på nytt

Det var ingen spesiell grunn til at de to valgte å gå fra hverandre. Det var også derfor de ville dele det med fansen, noe de gjorde gjennom et åpent brev. De ville nemlig heller ta brodden av det hele før fansen begynte å spekulere på hva årsaken eventuelt kunne være.

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vil vi fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, skrev de den gang.

Se dette innlegget på Instagram

With Love, from @leahjames and I ❤️

Et innlegg delt av Brandon Jenner (@brandonjenner)

Leah Jenner har holdt seg relativt stille etter skilsmissen, mens eksmannen hennes har pratet om sitt nye liv flere ganger. Som nevnt innledningsvis, var det i Norge han bekreftet sitt nye forhold.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, sa han til «God Kveld Norge» om Stoker.

- Vi koser oss i hverandres selskap, la han til.

Se og Hør tok også en lengre prat med den amerikanske stjernen. Han har medvirket i en rekke episoder av «Keeping up with the Kardashians», og har blant annet vært med på flere av de beryktede familieferiene til Kardashian-Jenner-klanen.

Likevel kan han nå avsløre at han aldri har sett en eneste episode av det berømte realityprogrammet.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, sa han til Se og Hør, og forklarte hvorfor:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg framstår, og slik vil jeg ikke at det skal være.

LES OGSÅ: Kardashian-familiens ukjente slektstre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer