Brandon Thomas Lee:

Kjendissønnen har gjort alt for å skjerme seg selv

- Har blitt spurt over 100 ganger om egen serie.

EGET VALG: Brandon Thomas Lee har hele livet forsøkt å leve utenfor rampelyset tross berømte foreldre. Nå er han med i realityserie. Foto: NTB Scanpix
EGET VALG: Brandon Thomas Lee har hele livet forsøkt å leve utenfor rampelyset tross berømte foreldre. Nå er han med i realityserie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer var det premiere på «The Hills: New Beginnings».

Foreløpig har det blitt servert to episoder hvor gamle favoritter som Heidi Montag (32) og Spencer Pratt (35), Whitney Port (34), Justin «Bobby» Brescia (37), Audrina Patridge (34), og Stephanie Pratt (33) har vendt tilbake, men også nye fjes dukker stadig opp.

En av dem er Brandon Thomas Lee (23), som blir presentert i serien som en av kompisene til Brody Jenner (35). Det mange kanskje ikke vet, er at 23-åringen har hatt en solid karriere lenge før han ble en del av «The Hills»-gjengen - men at han bevisst har holdt seg borte fra rampelyset.

DEBUT: Brandon Thomas Lee (nummer to fra høyre) er blant de nye i realityserien «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix
DEBUT: Brandon Thomas Lee (nummer to fra høyre) er blant de nye i realityserien «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Foreldrene hans er heller ikke hvem som helst. Han er nemlig sønn av «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52) og musiker Tommy Lee (56), kjent fra Mötley Crüe.

Tidligere har Brandon uttalt at han ikke skjønte omfanget av hvor store foreldrene hans var på 90-tallet, men i et intervju med Interview Magazine har han avslørt hvordan og når han innså hvem foreldrene hans var.

- Det normale foreldre kan gjøre er jo selvsagt å få alt til å virke normalt. Jeg husker at jeg en dag spurte mamma om «hvorfor tar alle bilde av oss?», og hun svarte at «åh, det gjør de med alle». Men da jeg var ti år gammel var jeg med en venn og familien ut for å spise, og jeg husker at jeg spurte om hvorfor ingen tok bilder av dem.

STJERNEFORELDRE: Pamela Anderson og Tommy Lee var gift fra 1995 til 1998 og fikk to sønner sammen. Her fra året de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
STJERNEFORELDRE: Pamela Anderson og Tommy Lee var gift fra 1995 til 1998 og fikk to sønner sammen. Her fra året de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Offentlig krangel

Foreløpig er det kun Pamela Anderson som har medvirket i sønnens realitydebut, og de står hverandre svært nær. Like rosenrødt er imidlertid ikke forholdet 23-åringen har med faren.

Ifølge Page Six skal de to ha gått gjennom flere offentlige krangler med hverandre, blant annet i fjor, da Tommy Lee hevdet han hadde betalt 130 000 dollar for å få sønnen til å sjekke inn på rehab.

- Rehab for sønnen min: 130 000 dollar. Fest for sønnen min sin 21-årsdag: 40 000 dollar, skrev Mötley Crüe-stjerna på Twitter.

- Medisinske regninger etter at sønnen banket faren bevisstløs og skylder på alkoholisme: 10 000 dollar. Sønn opptrer som et offer i sosiale medier på farsdagen, gratis. Jeg er ferdig, «mic drop», fortsatte han.

NÆRT BÅND: Brandon sammen med sin berømte mor, Pamela Anderson, tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
NÆRT BÅND: Brandon sammen med sin berømte mor, Pamela Anderson, tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DEN GANG DA: Brandon med Pamela Anderson i 1997. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Brandon med Pamela Anderson i 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge det amerikanske nettstedet kom Lees anklager mot sønnen bare kort tid etter at 56-åringen åpenhjertig delte på Instagram at han følte han hadde feilet som far.

- Tommy, hvis du vil snakke stygt om meg så gjør det ansikt til ansikt. Hele verden kan se det du deler, og mener jeg er en dårlig sønn og at moren min er en dårlig mor. Hva forventer du? Seriøst, hvem er den voksne her? svarte Brandon, og fortsatte:

- Hvordan kan du egentlig vite at jeg er et dårlig barn når du ikke engang er til stede nok til å vite hva slags menneske jeg er. Jeg forstår at du fremdeles er såret etter hvordan ting endte, men vær snill og slutt å poste alt dette i sosiale medier, det får oss alle til å se ut som barn. La oss la det ligge, dude.

Hva som egentlig skjedde den aktuelle kvelden er enda ikke kjent.

Offentlig krangel til tross, det kan se ut til at det anspente forholdet mellom dem er veldig svingende. Senere i fjor delte nemlig Tommy Lee dette bildet med følgerne sine og skrev «Jeg elsker deg, sønnen min»:

Se dette innlegget på Instagram

I love you son @brandonThomasLee

Et innlegg delt av T🎱ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee)

Modellsuksess

Selv om det kanskje kan virke naturlig for mange at Brandon Lee lever et liv i offentlighetens søkelys, har 23-åringen lenge holdt en lav profil. Da han var 18 år ble det imidlertid en slutt på det. Den gang landet han en modelljobb for klesgiganten Tommy Hilfiger.

Modelloppdragene kom på løpende bånd for kjendissønnen, og kort tid senere gikk han på catwalken for motegigantene Dolce & Gabbana og Philip Plein. Han har også vært avbildet på forsiden av GQ Tyskland og D'Scene Magazine.

I tillegg til å leve ut modelldrømmen har Brandon også sakte, men sikkert satset mer og mer på en skuespillerkarriere. Frem til nå har han medvirket i «Sierra Burgess Is A Loser» og har flere kommende prosjekter dette året, blant annet en hovedrolle i «Tales» sammen med Disney-stjernen Bella Thorne, som han tidligere datet en kort periode.

- Vi møttes da jeg og eksen min akkurat hadde gjort det slutt, og han er veldig skjønn, har Thorne tidligere uttalt til E! News om 23-åringen.

Derfor takket han ja

Ifølge Marie Clair blir «The Hills» hans første realityprogram, og han skal ha gått flere runder i seg selv før han takket ja til deltakelsen.

- (...) Familien vår har blitt spurt kanskje over 100 ganger om å lage vårt eget tv-show, men det var noe vi aldri var interesserte i. Mamma ønsket at vi skulle få ta den avgjørelsen selv når vi ble eldre og hun var aldri villig til å sette meg og Dylan (lillebroren, journ.anm.) i den situasjonen hvor vi ble tvunget inn i rampelyset. Det er jeg takknemlig for, for det å ha den muligheten til å bestemme selv betyr at jeg kan skape mitt eget liv, sier han til Town and Country Mag.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Med tanke på at han gjennom hele livet har skjermet seg selv fra offentlighetens søkelys, skal moren ha blitt veldig overrasket over at han nå er med i «The Hills».

- Jeg tror foreldrene mine mest av alt er veldig overrasket. Mamma vet hvor seriøst jeg tok skuespillerkarrieren min. Jeg vokste opp og løp fra kamera, men de siste årene har jeg søkt offentligheten på en annen måte. Jeg er ved et punkt i livet mitt nå hvor jeg er glad for å vise folk hva jeg har drevet med, forklarer han.

Skape eget navn

23-åringen avslører videre at han vil verne godt om forholdet med lillebroren Dylan Jagger Lee (21) på skjermen, noe som i starten fører til at han ikke vil medvirke i serien i særlig stor grad.

- Etter hvert som serien utvikler seg er det forholdet noe jeg virkelig vil vise frem, men med tanke på første sesong var jeg litt skeptisk til å ha med familien min, sier han til magasinet, og fortsetter:

PASSER PÅ: Brandon forteller at han gjerne deler mer av forholdet til lillebroren Dylan senere. Nå vil han verne godt om ham. Foto: NTB Scanpix
PASSER PÅ: Brandon forteller at han gjerne deler mer av forholdet til lillebroren Dylan senere. Nå vil han verne godt om ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg håper folk får se at jeg bare er en helt normal unge som jobber hardt og som prøver å lage et navn for seg selv i Hollywood. Og det er ikke så enkelt som det ser ut, uansett hvem foreldrene dine er.

Brandon påstår at det nesten er vanskeligere med berømte foreldre, med tanke på stigmaet som kommer med det.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

LES OGSÅ: - Sint og fornærmet etter fansens gest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer