Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Kjendissønnen giftet seg

Etter to år som par, er de endelig mann og kone.

ENDELIG: Natt til søndag norsk tid ble Brooklyn Beckham og Nicola Peltz endelig mann og kone. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
ENDELIG: Natt til søndag norsk tid ble Brooklyn Beckham og Nicola Peltz endelig mann og kone. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brooklyn Beckham (23) giftet seg med sin Nicola Peltz (27) lørdag 9. april. Det melder flere amerikanske medier, som People og Us Magazine.

23-åringen er eldste sønn av David (46) og Victoria Beckham (47).

Viet på familiestedet

Bryllupet er ikke bekreftet av paret selv, men paparazzibilder fra seremonien har spredt seg i sosiale medier - og viser det nygifte paret bli viet.

GIFT: Dette bildet viser angivelig Nicola Peltz og Brooklyn Beckham bli viet av en prest i Florida natt til søndag. Foto: Splashnews / NTB
GIFT: Dette bildet viser angivelig Nicola Peltz og Brooklyn Beckham bli viet av en prest i Florida natt til søndag. Foto: Splashnews / NTB Vis mer

Ifølge People sto bryllupet på Peltz familiested i Palm Beach, Florida, og flere kjendiser, som Eva Langoria (47) og Serena Williams (40), skal ha vært til stede på vielsen.

Begge to har delt bilder av finstasen på Instagram.

MOR OG FAR: Victoria og David Beckham fotografert utenfor bryllupslokalet. Foto: Splashnews / NTB
MOR OG FAR: Victoria og David Beckham fotografert utenfor bryllupslokalet. Foto: Splashnews / NTB Vis mer

Paret forlovet seg sommeren 2020, et halvt år etter at de ble et par ved inngangen av samme år. Det har flere ganger blitt spekulert rundt om paret allerede har giftet seg, men vielsen skjedde altså ikke før natt til søndag norsk tid.

I forkant av helgens bryllup ble det hevdet at feiringen har en prislapp på svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner, ifølge News.

«For to uker siden spurte jeg sjelevennen min om å gifte seg med meg, og hun sa ja. Jeg er den heldigste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og den beste pappaen en dag. Elsker deg baby», skrev Beckham da han kunngjorde forlovelsen på Instagram.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Stadige hyllester

Beckham og Peltz har som nevnt ikke kommentert bryllupet i skrivende stund, men har vært svært åpne om kjærligheten de har for hverandre tidligere.

Det er stadig kjærlige ord å lese på sosiale medier, hvor de ikke sjelden deler bilder og hyllester av hverandre. I fjor kunne Peltz avsløre at hun hadde fått parets visdomstenner dekket i gull og omgjort til halsskjeder.

Det var Beckham tydelig fornøyd med. Da han viste frem gaven på Instagram, hadde han følgende å sin da kommende kone:

«Den fineste gaven fra min bestevenn og den mest fantastiske forloveden. Jeg elsker deg helt utrolig mye. Du er det beste som har skjedd meg. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker deg, Nicola Peltz. Jeg er den heldigste personen på hele planeten. Jeg elsker deg for alltid», skrev Beckham til et bilde av halskjedet med visdomstannen hengende rundt halsen.

LES OGSÅ: - Det har vært en stor forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer