Stjernespekket: Skuespillere, musikere og politikere stilte opp i en rekke kreative antrekk under åpningsdagen av årets MET-gala. Video: CNN og NTB Scanpix. Vis mer

Kjendissønnen brukte sitt eget hår som «veske»: Hvor kom dette fra?

Se antrekkene fra nattas MET-galla. 

Publisert
Sist oppdatert

Hver første mandag i mai samles filmstjerner, musikere, politikere og motepersonligheter til årets største motebegivenhet i New York.

MET-gallaen markerer åpningen av Metropolitan-museets årlige moteutstilling i storbyen, og er først og fremst et pengeinnsamlingsarrangement. Det er likevel gjestene, som kler seg opp i overdådige og luksuriøse kreasjoner - helst i tråd med motegallaens årlige tema - som stjeler mesteparten av showet. I alle fall på utstillingens første dag.

Lite er overlatt til tilfeldighetene når kjendisene skal «utstilles» til verdens viktigste motefest, som i år tar utgangspunkt i verkene til den anerkjente designeren Rei Kawakubo (74), og hennes Comme des Garçons.

- Hvor kom dette fra?

Rihanna er blant dem som kjent for å ta utstillingen på alvor, og 2017 var intet unntak. Hun dukket opp i en fargesprakende og spektakulær kreasjon fra nettopp Comme des Garçons, med karakteristiske snitt og tilhørende gladiator-inspirerende sko.

Popkollega Madonna (58) pleier som regel heller ikke å spare på kruttet, og fikk mye oppmerksomhet for fjorårets antrekk. I år knivet hun om oppmerksomheten i en tettsittende Moschino-kjole med militær-print, kombinert med smykker og lange skinnhansker.

Hakket mer oppmerksomhet fikk trolig Jaden Smith (18), Will Smiths sønn, som hadde klippet av seg håret for anledningen. Hårklippen i seg selv er ikke nok spesielt oppsiktsvekkende, men det faktum at han hadde med seg dread-lokkene som veske(?), eller et slags tilbebør, har på ingen måte gått amerikanske medier hus forbi.

- Det er ikke en veske. Og nei, det er ikke et smykke heller. Det er en håndfull av Jadens hår. Nå lurer folk på: Hvor kom dette fra, skriver E!Online.

Malte hodet

<strong>KREATIV:</strong> Supermodell Cara Delevingne (24). Foto: NTB Scanpix
KREATIV: Supermodell Cara Delevingne (24). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hårstuntet er riktignok ikke bare gjort for å imponere publikum på MET-gallaen. I den kommende filmen «Life in a Year» skal Smith spille kjæresten til Cara Delevingne på lerretet, som er rammet av kreft. 18-åringen lot pappa Will barbere av ham håret tidligere i år, en seanse som ble flittig dokumentert på sosiale medier.

Å gå på galla uten hår er ikke noe problem, heller ikke når du heter Cara Delevingne. Supermodellen fjernet lokkene tidligere denne måneden og møtte opp på nattas fest med sølvfarget hode - som uten tvil matchet Chanel-antrekket.

Modellkollega Bella Hadid (20) sørget også for å bli lagt merke til på MET-gallaen, og var blant festens mest vågale i en gjennomsiktig, åletrang jumpsuit fra Alexander Wang. Heller ikke Kendall Jenner overlot mye til fantasien, i en fiksenett-aktig, transparent kjole med 85 000 håndmonterte krystaller.

Og mens Katy Perry dro den helt ut i en rød tyllkjole (med slør) fra John Galliano, hadde Kim Kardashian tonet ned stilen et par hakk i år, iført en enkel og relativt dekkende kjole fra Vivienne Westwood. Kardashians ektemann, Kanye West, uteble fra årets utdeling. Han har nemlig tatt en pause fra offentligheten.

Se flere antrekk under.

<strong>MET-GALLAEN:</strong> Katy Perry. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Katy Perry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Madonna. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Madonna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Selena Gomez og The Weeknd. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Selena Gomez og The Weeknd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLAEN:</strong> Ruby Rose. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Ruby Rose. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLA:</strong> Nick Jonas. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLA: Nick Jonas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MET-GALLA:</strong> Ruth Negga. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLA: Ruth Negga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer