Presley Gerber:

Kjendissønn vekker oppsikt på nye bilder

- Beklager, mamma.

BERØMT FAMILIE: Supermodellen Cindy Crawford og ektemannen Rande Gerber har de to barna Presley og Kaia sammen. Nå vekker førstnevnte oppsikt på nye bilder. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Supermodellen Cindy Crawford og ektemannen Rande Gerber har de to barna Presley og Kaia sammen. Nå vekker førstnevnte oppsikt på nye bilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdensberømte modellen Cindy Crawford (53) har de to barna Presley (20) og Kaia Gerber (18) sammen med ektemannen forretningsmannen Rande Gerber (57), som hun giftet seg med i 1998.

Det er ingen tvil om at den berømte modellens to barn nå begynner å bli store, og datteren Kaia har de senere årene markert seg stort som modell - og slik gått i fotsporene til sin mor.

Datteren har hatt stor suksess både på catwalken og i reklamer, og dessuten figurert i en rekke motemagasiner. 18-åringen har dermed vært hyppig omtalt i den internasjonale sladrepressen, og har tross sin unge alder vært en del av offentligheten i flere år allerede.

Mindre kjent er imidlertid ekteparets eldste sønn, Presley. Han har også flere modelloppdrag bak seg, men ikke i like stor grad som sin 18 år gamle søster.

På sin Instagram-konto deler han imidlertid stadig bilder med sine følgere - og her legger han heller ikke skjul på at han er svært opptatt av tatoveringer.

Se dette innlegget på Instagram

MISUNDERSTOOD @presleygerber

Et innlegg delt av c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo)

Vekker oppsikt

Nylig delte kjendissønnen et innlegg på Instagram med bilde og video av sin nye tatovering - og den er ikke plassert hvor som helst. Under 20-åringens høyre øye har han nemlig fått en dramatisk ansiktstatovering hvor det står #misunderstood.

Det var kjendistatovøren Jonathan Valena som utførte tatoveringen - som bare er en av mange i rekken. Presley har nemlig tatoveringer på store deler av kroppen, blant annet på halsen og på hendene.

Valena har også delt flere bilder av 20-åringens ferske tatovering på sin Instagram-profil.

- Beklager, mamma, har han skrevet under et bilde av seg selv og kameraten Presley.

Ikke overraskende har det strømmet inn med kommentarer på 20-åringens bilde, og i kommentarfeltet spør flere brukere seg nå om hva moren Cindy Crawford mener om sønnens ferske tatovering.

Se dette innlegget på Instagram

Sorry mom

Et innlegg delt av c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo)

-Hva var din mors reaksjon? er det en som spør.

Også for et par uker siden gikk 20-åringen til anskaffelse av en ny tatovering, ifølge E News - den gang sammen med lillesøsteren Kaia. Det er ingen tvil om at de to søsknene er svært glad i hverandre, og i fjor viste Presley sin kjærlighet overfor søsteren da han tatoverte inn navnet hennes på armen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Verdenskjent familie

Kaia og Presley Gerber kommer fra en svært kjent familie, og det er ingen tvil om at morens berømmelse har ført til ekstra oppmerksomhet for søskenparet. Moren var blant 1990-tallets største modeller, og går fortsatt for å være blant verdens mest berømte i modellverdenen.

I disse dager er det muligens datteren Kaia som står for de fleste overskriftene - og ikke minst har hennes kjærlighetsforhold til komikeren Pete Davidson (26) blitt bredt dekket i mediene. De ble først koblet til hverandre i oktober i fjor, men i januar i år meldte flere medier at romansen angivelig var over.

- Det ser ut som at Pete og Kaia er over. Det ble veldig overveldende for henne. Pete har det med å være veldig intens overfor kjærestene sine. Kaia er bare 18 år og det ble for mye å takle, skal en kilde ha fortalt til Page Six da.

Davidson har tidligere vært sammen med artisten Ariana Grande (26).

LES OGSÅ: Nå er dødsårsaken klar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer