«Love Island Uk»:

Kjendissønn skal finne kjærligheten på TV

Jack Keating sjekker inn på «Love Island».

NÆRT FORHOLD: Jack Keating beskiver faren som sin beste venn. Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / NTB
NÆRT FORHOLD: Jack Keating beskiver faren som sin beste venn. Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Overskriftene kom på løpende bånd da det ble kjent at kjendisdatter Gemma Owen (19) var en av deltakerne i årets sesong av britiske «Love Island».

Hun er nemlig datter av tidligere Premier League og England-spiller Michael Owen (42), som blant annet spilte for klubber som Liverpool, Real Madrid og Manchester United.

Nylig ankom nok et kjendisbarn Mallorca-villaen.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

- Min bestevenn

Noen uker inn i innspillingen blir noen av deltakerne i tradisjonen tro sendt til nabovillaen Casa Amor. Der blir forholdene testet ettersom både jentene og guttene fra den originale villaen blir splittet.

Hver gruppe blir introdusert for en helt ny gjeng single deltakere i hver sin villa. En gruppe blir altså sendt til Casa Amor, mens den andre blir værende i den originale villaen.

I år er det jentene som vender snuten mot sistnevnte villa, der Jack Keating (23) er blant deltakerne som venter på dem.

KJENDISBARNA: Gemma Owen og Jack Keating har kjente foreldre til felles. Foto: ITV/Shutterstock/NTB
KJENDISBARNA: Gemma Owen og Jack Keating har kjente foreldre til felles. Foto: ITV/Shutterstock/NTB Vis mer

Dersom du ikke allerede har dratt kjensel på etternavnet, kan Evening Standard røpe at han er sønn av Boyzone-sanger Ronan Keating (45), kanskje best kjent for låten «When You Say Nothing At All». Moren er TV-profil Yvonne Connolly (48).

Ifølge Radio Time røper kjendissønnen overfor ITV hva han ser etter i en potensiell kjæreste:

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Det er visse personlighetstrekk som jeg ikke vil gå for, men det er ikke noe spesifikt som gir meg avsmak. Jeg er ikke så overflatisk sånn sett.

Kjendissønnen understreker samtidig at han ønsker seg en familieorientert partner.

- Min far er en kjent artist, Ronan Keating. Han kommer til å se meg på TV hver kveld, det er jeg sikker på. Han er veldig glad på mine vegne. Vi er veldig nære – han er min bestevenn, forteller han om sin berømte far.

Skal se på hver dag

Til Daily Mail kunne pappa Ronan røpe at han var «nervøs som faen» for sønnens realitydebut.

- Jeg er glad på hans vegne da dette er noe han har hatt lyst til å gjøre, og jeg vil alltid støtte ham og alle barna mine på deres vei mot målene sine, forklarte artisten, og la til:

NYTT GREP: Suksess-programmet «Love Island UK» er tilbake med ny sesong på TV 2 Play, men seerne er ikke fornøyde med sesongens nye vri. Video: Rød Løper / TV 2 Play Vis mer

- Det er ikke det samme hjemme uten ham og hans lillebror og lillesøster savner å leke med ham hver dag, men vi følger med hver kveld for å se vår Jack og hvor eventyrene hans tar ham.

- Vil ikke se kyssing!

Også Michael Owen har uttalt seg til Daily Mail om datterens entré i kjærlighetsvillaen.

På skjermen danset datteren i bikini, samt delte seng med den åtte år eldre Davide Sanclimenti (27).

I intervjuet kom det frem at reglene for realitykonkurransen - at deltakerne må dele seng med det motsatte kjønn - var et sjokk for Gemmas pappa.

LIVET SMILER: Vi fikk se Iselin Nordøy finne kjærligheten på TV-skjermen da hun debuterte i realityserien «Love Island Norge». Nå kan hun avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt. Video: Celina Morken. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Heldigvis for meg var det ingen fysisk kontakt. Gemma hadde ryggen sin til fyren. Det var masse rom mellom dem. Jeg tenkte bare: «Flink jente». Ingen far vil se fysisk kontakt. Jeg vil i hvert fall ikke det, innrømmet fotballstjernen.

- Hvis det er fysisk kontakt tror jeg at jeg kommer til å kaste noe på skjermen. Jeg vil ikke se kyssing. Ikke tving meg til å se kyssing!

LES OGSÅ: - Har bestemt at de årene teller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer