Jack Osbourne:

Kjendissønn avslører gladnyhet

Jack Osbourne med stor nyhet på tampen av året.

KJENDISFAMILIE: Osbourne-familien ble verdenskjent etter at de deltok i realityserien «The Osbournes». Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
KJENDISFAMILIE: Osbourne-familien ble verdenskjent etter at de deltok i realityserien «The Osbournes». Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste har hørt om Osbourne-familien. Kjent for runde briller, rockemusikk, rus og skandaler har den britiske familien skapt utallige over hele verden.

Selv om mye av oppmerksomheten rundt Osbournes ikke har vært av den positive sorten, kan yngstemann i familien, Jack Osbourne (36), slå til med en gledelig nyhet helt på tampen av 2021.

Det melder People.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Kunne ikke vært lykkeligere

«Fright Club»-stjerna har vært sammen med interiørdesigneren Aree Gearhart i rett over to år, og torsdag kunne paret avsløre at de nå har tatt forholdet ett steg videre. Det gjorde de begge i form av et innlegg på Instagram.

I innlegget er Osbourne og kjæresten avbildet ute i snødekt landskap. På Gearharts venstre ringfinger skinner er stor diamant.

«I dag ba jeg den vakreste og mest kjærlige kvinnen jeg noen gang har møtt om å gifte seg med meg. Hun sa ja!!», skrev 36-åringen under selfien på sin profil.

«Livet består av en rekke dører, og jeg er så spent på å gå gjennom denne med henne. Hun er virkelig et magisk vesen med et hjerte som er større enn jeg kunne ha forestilt meg. Jeg kunne ikke vært lykkeligere enn hva jeg er nå», fortsatte Osbourne, og la til at forloveden er en fantastisk stemor.

Osbourne har nemlig barna Pearl Clementine (9), Andy Rose (6) og Minnie Theodora (3) med ekskona Lisa Stelly. Trebarnsforeldrene skilte seg i mars 2019 etter sju års ekteskap.

DIAMANTRING: Aree Gearhart postet dette bildet av forlovelsesringen. Foto: Skjermdump Instagram
DIAMANTRING: Aree Gearhart postet dette bildet av forlovelsesringen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Også Gearhart postet det samme bildet på sin profil.

«I dag ba bestevennen min meg om å gifte meg med ham i et magisk vinterlandskap. Jeg kommer til å elske deg for alltid og litt mer. Min sjelevenn, min eventyrpartner, min beskytter», var blant det hun skrev.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Velkommen

Kjendisfamilien var også raskt ute med sine gratulasjoner til det lykkelige paret.

Osbournes mor, Sharon, sendte en hilsen til det nyforlovede paret på vegne av seg selv og ektemannen Ozzy.

«Ozzy og jeg kunne ikke vært lykkeligere og mer stolte over sønnen vår Jacks forlovelse med Aree Gearhart. Vi er så velsignet over å ha Aree som en del av familien vår, og vi ønsker dem et liv med kjærlighet, lys og lykke».

Også Jacks storesøster, Kelly, virker mer enn fornøyd med lillebrorens kjæreste. Under Gearharts innlegg kommenterte hun følgende:

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg er så utrolig glad!!! Nå er vi virkelig søstre!!!! Jeg elsker deg så mye. Velkommen til familien!!!!».

Osbourne og Gearhart offentliggjorde forholdet sitt først i november 2019 etter at de ble sett holde hender under American Music Awards.

Gearhart har vært en integrert del av Osbourne-familien siden, og har både reist på familieferier med dem og dratt på dobbeltdater med Sharon og Ozzy.

LES OGSÅ: - Ozzy lå med to av barnepikene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer