Russetiden 2020:

Kjendisrussens utfordring: - Sykt kjipt

Årets kjendisruss feirer alle på forskjellige måter, til tross for at de må følge de samme reglene.

KJENDISRUSSEN: Tv-profil Magnus Nordlund, Youtube-stjerne Jennie Sofie Lie Pickl og tv-profil Noah Vasstrand er alle russ i år. Pandemien sørger åpenbart for en annerledes russetid, men hvordan feirer de egentlig? Foto: Privat
KJENDISRUSSEN: Tv-profil Magnus Nordlund, Youtube-stjerne Jennie Sofie Lie Pickl og tv-profil Noah Vasstrand er alle russ i år. Pandemien sørger åpenbart for en annerledes russetid, men hvordan feirer de egentlig? Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden pandemien for alvor brøt ut her til lands, har det preget de aller fleste nordmenns hverdag. Man har kunnet lese side opp og side ned om en annerledes vår, der arrangementer, reiser og feiringer har blitt avlyst.

Det gjelder også årets russetid, som i år er, og blir, en helt annen enn det de fleste er vant med fra tidligere år.

Feiringen topper seg som regel og avsluttes på nasjonaldagen, 17. mai. Det vil det trolig ikke bli noe av i år, da nasjonaldagen naturligvis vil være preget av coronaviruset. Underveis får man heller ikke rullet, dratt på treff, «hooka» eller møttes.

Hvordan takler de egentlig tapet av russetiden selv? Det svarer tre kjendisruss på i denne saken.

Russekort-triks

Blant årets russ finner vi blant andre Youtube-stjernen Jennie Sofie Lie Pickl (19). Hun har hele 262 000 følgere på Instagram, og er med det utvilsomt en av landets mest kjente mennesker. Hun går det tredje året med medier og kommunikasjon på Nesodden, og kan med stolthet snart legge bak seg 13 år på skolebenken.

At russetiden ikke går som planlagt på grunn av den pågående pandemien har hun full forståelse for - selv om det smaker surt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer