<strong>FARGEFEST:</strong> Vognen fra italienske Missoni var det aller første Ellen Arnstad kjøpte til sin lille Gabrielle Margrete. Her sammen med det stolte pappaen Stein Støa (60). Foto: Werner Juvik
FARGEFEST: Vognen fra italienske Missoni var det aller første Ellen Arnstad kjøpte til sin lille Gabrielle Margrete. Her sammen med det stolte pappaen Stein Støa (60). Foto: Werner Juvik Vis mer

Kjendisredaktøren gjør som Hollywood-stjernene

Designerbaby på fire hjul.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det skal ikke stå på tilbehøret når hele Norges motedronning, Ellen Arnstad (46) skal lufte sin lille prinsesse. Like før jul ble forlagsredaktøren i Aller Media og den tidligere «Skal vi danse»-stjernen mamma for tredje gang.

- Etter to sønner, så må jeg innrømme at jeg nå får utløp for det «rosa genet». Foreløpig er alle klær for store til henne, hun veier jo bare 2700 gram, men det henger noen kjoler klare..., sier en strålende fornøyd Ellen.

I påvente av at designerklærne skal passe, må lille Gabrielle Margrete nøye seg med å cruise rundt i Norges kuleste barnevogn, nemlig Bugaboo Bee, som er designet i samarbeid med italienske Missoni.

Vognen, som selges på Babyshop i Oslo, finnes bare i ti eksemplarer i Norge - og har en prislapp på 12 000 kroner. Arnstad syntes selv det var et godt kjøp.

- Den har mange kombinasjonsmuligheter og kan også fungere som en sportsvogn. Også er jo det strikkede Missoni-teppet helt fantastisk da!

Det er ikke bare i Norge at moteinteresserte mammaer har valgt nettopp denne fargesprakende vognen. I Hollywood har stjerner som Kate Hudson, og kjendisstylisten Rachel Zoe også sikret seg sine eksemplarer - og 46-åriningen innrømmer at det hadde en viss innflytelse på hennes eget valg.

- Jeg hadde sett vognen på bilder, ja, og da en kollega av meg tipset meg om at den var mulig å få tak i her i Oslo, så var det litt «løp og kjøp». Den er en skikkelig feiring av min lille Prinsesse som jeg var så heldig å få i voksen alder, og det var faktisk det første jeg kjøpte til Gabrielle Margrete. Og Hollywood-mammaene som har denne er jo damer med Girl Power-utstråling!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er det lille sjarmtrollet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer