Channing Tatum og Jenna Dewan:

Kjendisparet skilles etter ni års ekteskap

- Vi har hatt en magisk reise sammen.

SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan møttes i 2006, og giftet seg i 2009. Nå har de bestemt seg for å skille lag. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan møttes i 2006, og giftet seg i 2009. Nå har de bestemt seg for å skille lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag publiserte Channing Tatum på sin offisielle Instagram-profil en pressemelding hvor det står at han og Hollywood-kona Jenna Dewan har bestemt seg for å skille lag.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Selv om det har vært noen rykter i etterkant av at Dewan møtte opp på en Vanity Fair etterfest alene, kommer bruddet som et sjokk på de aller fleste.

Folk har til og med spurt henne om hvordan det er å leve det perfekte liv.

- Jeg får lyst til å skrike når folk sier at vi har et perfekt liv, og fortelle dem at ingen er perfekte, sa hun til Health Magazine.

Skilles som venner

37 år gamle Channing Tatum er blant annet kjent for å ha gitt jenter og gutter over hele verden hakeslep i rollen som stripperen Mike i filmen «Magic Mike». Han har også spilt i filmene «Dear John» og «21 Jump Street».

I pressemeldingen skriver paret at det har vært en magisk reise.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skriver Tatum.

POPULÆRT PAR: Channing Tatum og Jenna Dewan var et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT PAR: Channing Tatum og Jenna Dewan var et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre står det at det ikke er noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly, står det.

Møttes på sett

Paret møttes helt tilbake i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». De innså raskt at de ønsket å satse på hverandre, og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år seinere. Men alt gikk galt da Tatum skulle fri.

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet 37-åringen i fjor høst opp om hvordan frieriet gikk for seg.

Saken fortsetter under videoen.

I OSLO: Hollywood-stjerna Channing Tatum tilbrakte en mandags kveld på en eksklusiv Oslo-restaurant med krimforfatter Jo Nesbø. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer Vis mer

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt imot med latter, snarere tvert imot. Tatum fortalte i intervjuet at Dewan knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt, fortalte Tatum. ​

LES OGSÅ: - Kan ikke tro det er ti år siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer