Channing Tatum og Jenna Dewan:

Kjendisparet skilles etter ni års ekteskap

- Vi har hatt en magisk reise sammen.

SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan møttes i 2006, og giftet seg i 2009. Nå har de bestemt seg for å skille lag. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Channing Tatum og Jenna Dewan møttes i 2006, og giftet seg i 2009. Nå har de bestemt seg for å skille lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag publiserte Channing Tatum på sin offisielle Instagram-profil en pressemelding hvor det står at han og Hollywood-kona Jenna Dewan har bestemt seg for å skille lag.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Selv om det har vært noen rykter i etterkant av at Dewan møtte opp på en Vanity Fair etterfest alene, kommer bruddet som et sjokk på de aller fleste.

Folk har til og med spurt henne om hvordan det er å leve det perfekte liv.

- Jeg får lyst til å skrike når folk sier at vi har et perfekt liv, og fortelle dem at ingen er perfekte, sa hun til Health Magazine.

Skilles som venner

37 år gamle Channing Tatum er blant annet kjent for å ha gitt jenter og gutter over hele verden hakeslep i rollen som stripperen Mike i filmen «Magic Mike». Han har også spilt i filmene «Dear John» og «21 Jump Street».

I pressemeldingen skriver paret at det har vært en magisk reise.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skriver Tatum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer