LURTE ALLE: LeAnn Rimes og Eddie Cibrian lurte alle da de inviterte til forlovelsesfest og endte opp med å gifte seg. Her er de på kjærlighetsferie i Mexico i fjor.  Foto: Stella Pictures
LURTE ALLE: LeAnn Rimes og Eddie Cibrian lurte alle da de inviterte til forlovelsesfest og endte opp med å gifte seg. Her er de på kjærlighetsferie i Mexico i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjendisparet lurte alle og giftet seg i hemmelighet

LeAnn Rimes og Eddie Cibrian inviterte til forlovelsesfest, men overrasket alle med en bryllupsseremoni.

Publisert
SEHER.NO: Countrystjernen LeAnn Rimes (28) og «CSI: Miami»-skuespilleren Eddie Cibrian (37) utvekslet personlige ekteskapsløfter foran 40 av sine nærmeste familie og venner på fredag. Paret hadde invitert til en forlovelsesfest i deres hjem i California, men overrasket alle gjestene med en bryllupsseremoni.

- LeAnn og Eddie ble lykkelig gift i dag, omringet av deres nærmeste familie og venner, sier LeAnns talsperson ifølge people.com.

Paret forlovet seg i desember i fjor men har vært sammen siden 2009. LeAnn var på det tidspunktet gift med eksmannen Deane Sheremet, og hun forklarte tidligere denne uken hvorfor hun var utro. Cibrian var på sin side gift med Brandi Glanville, som han har to sønner med. Begge sønnene Mason (7) og Jake (4) var tilstede i bryllupet i går.

– De takker for alle gode ønsker, avslutter LeAnns talsperson. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg vet hvorfor jeg var utro!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer