BRUDD: Elizabeth Hurley og australske Shane Warnes forhold har den siste tiden vært preget av opp- og nedturer. Ifølge HelloMagazine har de to nå bestemt seg for å gå hvert til sitt. Dette bildet er tatt i London i mars i år. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Elizabeth Hurley og australske Shane Warnes forhold har den siste tiden vært preget av opp- og nedturer. Ifølge HelloMagazine har de to nå bestemt seg for å gå hvert til sitt. Dette bildet er tatt i London i mars i år. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjendisparet har brutt forlovelsen

Liz Hurleys kjæreste Shane Warne tvitret kryptisk beskjed etter bruddet.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley (48) og den australske cricket-spilleren Shane Warne (44) har bestemt seg for å gå hvert til sitt, skriver HelloMagazine.

Det siste året har vært preget av opp- og nedturer i forholdet, og etter å ha gjort alt de kunne for å få ting til å fungere mellom dem har de to nå altså gjort det slutt.

- Det er veldig trist, fordi at de prøvde veldig hardt å få forholdet til å fungere. Men det var rett og slett for mange problemer å ta stilling til. Elizabeth tar én dag av gangen. Hun vil alltid være veldig glad i Shane, forteller en kilde nær paret til nettstedet.

OVER: I sommer fant Hurley og Warne tilbake til hverandre, men nå er forholdet helt over, skal vi tro kilder nær paret. Dette er tatt kort tid etter at de to ble sammen igjen. Foto: Stella Pictures
OVER: I sommer fant Hurley og Warne tilbake til hverandre, men nå er forholdet helt over, skal vi tro kilder nær paret. Dette er tatt kort tid etter at de to ble sammen igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hurley fikk sønnen Damien (11) etter affæren med milliardæren Steve Bing (48) i 2001.

Og mor og sønn skal nå feire julehøytiden alene på Donnington Hall i Herefordshire i England - kjærlighetsredet som Hurley og Warne, ifølge DailyMail, kjøpte i fjor til den nette sum av 60 millioner kroner.

I november besøkte Hurley og Warne sistnevntes hjemland Australia, og til tross for at de to hadde funnet tilbake til hverandre viste «Austin Powers»-stjernen seg uten forlovelsesringen hun fikk av den tidligere cricketspilleren i 2011.

Selv om Hurley ikke har kommentert ryktene rundt av-og-på-forholdet benyttet hun seg tidligere i høst av det sosiale nettstedet Twitter for å forklare fansen at de to gikk gjennom en tøff periode:

Mandag denne uken kom Warne med en kryptisk melding på Twitter:

 

LES OGSÅ: - Jeg takler skilsmissen veldig bra