BLE FORELDRE: André Villa og Rachel Nordtømme meddeler på sosiale medier at de har blitt foreldre til en gutt.  Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: André Villa og Rachel Nordtømme meddeler på sosiale medier at de har blitt foreldre til en gutt. Foto: Andreas FadumVis mer

Kjendisparet har blitt foreldre

André Villa og Rachel Nordtømme fikk en sønn.

SEOGHØR.NO: Rachel Nordtømme og André Villa har blitt foreldre til en velskapt gutt. Det bekrefter Villa til Se og Hør.

- Sønnen vår ble født lørdag 19. desember. Det gikk veldig fint. Det oppsto ingen komplikasjoner og han kom til verden via naturlig fødsel, sier Villa til Seoghør.no.

Motorcrosskjøreren forteller at Rachel fikk en umiddelbar kontakt med den nyfødte.

- Som mødre har de en annen kontakt med barnet enn fedrene har. Rachel var tilknyttet babyen på en annen måte enn meg og ble utrolig fornøyd og glad da han kom på brystet første gang, sier Villa.

Delte bilder

Den stolte pappaen delte først den store nyheten på sin Instagram, der han også har publisert flere søte bilder av den nyfødte.

- Jeg har vært priveligert nok til å oppleve mange fantastiske øyeblikk, både på og av sykkelen, som har vekket følelser jeg ikke visste at jeg hadde. Men ingenting slår den unike følelsen av umiddelbar kjærlighet og tilknytning til et annet menneske, som å høre skrikene og se barnet ditt for første gang. Stolte foreldre til en helt frisk liten gutt, skriver Villa på Instagram.

Sønnen har fått navnet Storm Nordtømme Villa.

Avslørte svangerskap på bloggen

Det var i 2013 at Se og Hør avslørte at Rachel og André hadde funnet tonen. Da innrømmet Villa at de to var på god vei til å bli kjærester.

– Ja, vi må nok innrømme å være så godt som det, sa motocross-stjernen André med et lurt smil den gang.

I august avslørte den flotte blondinen at hun ventet barn.

– Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille, skrev friidrettsutøveren på sin blogg.

– Jeg har ventet ganske lenge med å fortelle det fordi vi syns det har vært koselig å holde det for oss selv, og forberedt oss uten at for mange visste det, skrev Nordtømme.

Saken oppdateres!

LES OGSÅ: Pia Tjelta avslører tvillingenes kjønn og navn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.