SNEKRER SAMMEN: De møtte hverandre under en kjendiosduell, nå er de på IKEA sammen... Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no
SNEKRER SAMMEN: De møtte hverandre under en kjendiosduell, nå er de på IKEA sammen... Foto: Kirby Ann Basken/Seher.noVis mer

Kjendisparet flytter sammen

- Han er en handymann, sier Katarina Flatland.

SEHER.NO:  Tidligere i høst ble det kjent at ''Waschera''- programleder Katarina Flatland (20) og Rosenborgs Vadim Demidov (22) er kjærester. Nå er de flyttet sammen i Trondheim.
 
- Jeg kan bekrefte at vi er samboere, sier Katarina Flatland til Seher.no.

Paret traff hverandre for første gang under Norway Cup i sommer, hvor de begge deltok i en kjendiskamp. Møtet under kjendiskampen har altså endt i mer enn vennskap for fotballspilleren og den unge programlederen.

Og Asker-jenta er positiv til sitt nye hjemsted.

- Mulig at Trondheim er mindre enn Oslo, men jeg trives utrolig godt for det. Jeg synes byen er veldig vakker med sin arkitektur, hyggelige smågater og ikke minst mange koselige kafeer. Ja, de har til og med mange kule og spennende butikker, skriver hun i bloggen sin.

Den siste tiden har paret brukt til å komme i orden i leiligheten. Katarina mener at Vadim har overraskende positive egenskaper.

- Gutten i huset prøver å banke inn en spiker. Han har virkelig overrasket meg i dag, for en
handyman.

Katarina sier også at hun kommer til å savne barndomshjemmet sitt i Asker.

- Jeg skal flytte hjemmefra for første gang. HJÆLP! Er jo nå 20 år, så burde ikke være så unaturlig å flytte ut, men jeg er litt smånervøs. Elsker jo maten til mor, og nå blir det en stund til jeg kan få den servert neste gang...

- Men samtidig gleder jeg meg veldig mye! Skal bli godt å klare seg litt på egenhånd, å lære at man ikke kan få alle klærne sine vasket, og middagen servert til enhver tid. Så nå må jeg bare ta med kokeboka jeg fikk til konfirmasjonen min, og begynne å prøve meg fram! 

Romantisk ferie
Ifølge Se og Hør tilbragte paret førjulstiden på romantisk kjærlighetsferie i Thailand.

– Det stemmer at vi har vært i Thailand sammen. Vi var der i en uke, og det var en veldig fin tur! Det var en julegave fra meg til Katarina, forteller Vadim til Se og Hør.

Det nyforelskede paret kom hjem like før jul, mens nå begynner hverdagen i Trondheim.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fikk drømmereise i julegave