Kjendisparet ble foreldre

Jordans eksmann, Alex Reid, jubler etter å ha blitt pappa.

<strong>FIKK EN DATTER:</strong> Chantelle Hougthon og Alex Reid ble søndag foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press
FIKK EN DATTER: Chantelle Hougthon og Alex Reid ble søndag foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stjerneparet Alex Reid (36) og Chantelle Houghton (28) har blitt foreldre for aller første gang. Søndag fikk Houghton en liten jente.

«Jeg er overlykkelig over å kunne fortelle at jeg ble pappa til en vakker jente i dag tidlig. Både mor og barn har det bra», skrev Reid på sin Twitter-side søndag.

Reid har tidligere vært gift med glamourmodellen Jordan, som egentlig heter Katie Price. Han jubler over at datteren ble født på den britiske farsdagen.

«Dette er den mest fantastiske dagen noen sinne for oss tre. Livet er ikke bra, det er fantastisk. Jeg elsker jentene mine så mye. Til lykke med en ekstatisk farsdag», skriver han videre.

Houghton, som blant annet tidligere har vunnet «Celebrity Big Brother», snakket i fjor ut om at hun aldri kunne bli gravid. Grunnen var at hun i mange år slet med spiseforstyrrelser. Derfor var lykken stor da hun fant ut at hun var gravid likevel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir mamma mot alle odds

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer