Kjendispar slått til blods

Kjendisparet Avril Lavigne og Brody Jenner måtte til sykehus etter å ha blitt utsatt for gjengangrep

OVERFALT: Både popstjernen Avril Lavigne og hennes kjæreste Brody Jenner måtte til sykehus etter at de natt til søndag ble angrepet av fem personer på et hotell i Los Angeles. Foto: STELLA PICTURES
OVERFALT: Både popstjernen Avril Lavigne og hennes kjæreste Brody Jenner måtte til sykehus etter at de natt til søndag ble angrepet av fem personer på et hotell i Los Angeles. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Avril Lavigne - best kjent for låten «Complicated» og hennes kjæreste Brody Jenner måtte natt til søndag til sykehus etter å ha blitt angrepet av en gruppe personer på Roosevelt Hotel i Los Angeles.

Ifølge nettstedet GossipCop.com skal masseslagsmålet ha startet i 00.30-tiden, da fem personer gikk løs på Lavigne uten forvarsel.

Angrepet skal ha ført til at popstjernen fikk store skader i fjeset, og blant annet begynte å blø kraftig fra nesen.


- Jeg ble angrepet av fem personer som kom ingensteds fra i går natt. Ikke kult. Fjeset mitt er ødelagt.

- Jeg har et blått øye, en blodig nese,  håret mitt har blitt revet ut og jeg har flere arr og kutt, skrev hun på sin Twitter-side søndag.

Ifølge GossipCop.com skal hennes kjæreste - «The Hills»-stjernen Brody Jenner - ha blitt slått over hodet med en flaske, da han prøvde å stoppe angrepet på kjæresten.

- Interessant lørdagsnatt. Kom akkurat ut fra sykehuset med et nytt arr i fjeset, skrev han på sin Twitterside søndag.

Angriperne skal ha stukket av da hotellets sikkerhetsvakter kom løpende. Det er foreløpig ikke kjent om politiet kjenner identiteten til overfallsmennene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robinson-deltager angrepet på åpen gate