Kjendispar hjalp dødssyk mann

Whitney Houstons datter tok kontroll i dramatisk situasjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bobbi Kristina Browns (19) verden falt i grus da moren Whitney døde bare 48 år gammel. Familien har lenge fryktet for ungjenta som naturlignok var knust etter morens dødsfall, og de var redde for at hun ville søke trøst i rusmidler slik som moren gjorde i perioder av sitt liv. 

Men Bobbi Kristina virker som hun takler det hele og skal ha funnet støtte i adoptivbroren Nick Gordon, som hun nå har blitt sammen med. 

Se video: Her er ukens Seoghør.no Weekend TV.

Denne helgen var paret ute og gjorde ærender i Georgia da de ble stoppet av en desperat mann som trengte hjelp. Kameraten hadde fått hjerteinfarkt og nå trengte han rask assistanse. Både Nick og Bobbi Kristina løp ut fra bilen og fikk raskt overblikk over situasjonen. 

Nick dro mannen ut av bilen og Bobbi Kristina holdt bena hans opp slik at blodet strømmet til hjernen. Paret ble værende på stedet til ambulansen hadde hentet ham. 

- Vi gjorde vår daglige rutine da vi så en mann som var bevisstløs. Vi utførte hjerte- og lungeredning og reddet livet hans, sier Nick til Splash News. 

Også Brown var glad de kunne hjelpe til. 

- Det var sinnsykt, men jeg er så glad for at vi var der og kunne redde ham, sier hun.  

Paret skal ha forlovet seg, men ville ikke kommentere dette under intervjuet.  

Brown får snart arven etter Whitney og bestemoren Cici skal bekymre seg svært for hvordan barnebarnet vil takle den plutselig rikdommen. Bobbi Kristina holder for tiden på å filme et realityprogram som følger henne etter morens dødsfall. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter arven skal drepe henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer