- Kjendismorens ekteskap går mot slutten

Moren til Kardashian-barna gikk på stevnemøte med sin tidligere elsker.

UTRO MED SAMME MANN GJENNOM TO EKTESKAP: Kris Jenner skal angivelig hatt seg med animatøren Todd Waterman helt siden 1989, gjennom ekteskapene med Robert Kardashian og nå Bruce Jenner.  Foto: All Over Press
UTRO MED SAMME MANN GJENNOM TO EKTESKAP: Kris Jenner skal angivelig hatt seg med animatøren Todd Waterman helt siden 1989, gjennom ekteskapene med Robert Kardashian og nå Bruce Jenner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kris Jenner (56) er moren til «Søstrene Kardashian» som går på TV2 Bliss, og er selv med i realityserien. Nå har hun angivelig sviktet mannen sin Bruce (62), og gjenopptatt kontakten med sin tidligere romanse, Todd Waterman, som hun hadde sex med, mens hun fremdeles var gift med Robert Kardashian.

- Hun fortalte ingen om det, men hun gikk ut med Todd på et lidenskapelig stevnemøte. På veien ut lignet hun katten som har spist kanarifuglen. Hun har åpenbart følelser for han enda, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

I en ny episode av serien, oppdaget mannen hennes, Bruce, at Kris sitter og skriver tekstmelding til Todd. Hun avslutter meldingen med forkortelsen «xoxo», som betyr kyss og klem. Bruce skal ha blitt så forferdet at han deretter stormet ut fra rommet i fortvilelse.

Bruce og Kristen Mary – som er hennes fulle navn, har vært gift i i 21 år. I boken hennes «Kris Jenner…And All Things Kardashian», forteller seksbarnsmoren om den ville sexen hun hadde med Todd. Affæren de to hadde, var etter hvert det som ledet til undergangen for ekteskapet mellom Robert og Kris.

- Bruce ville følt seg bedratt hvis han visste hvor lenge Kris og Todd faktisk har vært sammen. De har bare fortsatt å flørte på epost og i tekstmeldinger til hverandre. Jeg tror ikke Bruce orker stort mer. Han er ikke typen som tilgir utroskap, det kan ødelegge alt.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma kalte meg feit 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer