POPULÆR DAME: Både countrysanger Blake Shelton og popstjernen Moby skal være interessert i nysingle Gwen Stefani.  Foto: NTB Scanpix
POPULÆR DAME: Både countrysanger Blake Shelton og popstjernen Moby skal være interessert i nysingle Gwen Stefani. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendismenn kjemper om Gwens gunst

Gwen Stefani har flere berømte beundrere etter bruddet fra Gavin Rossdale.

Publisert

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at Gwen Stefani (46) og Gavin Rossdales ekteskap er over etter 13 år. Den blonde popstjernen er langt fra ensom etter bruddet. Nå står kjendismenn i kø for å date stjernen, melder nettsiden Radaronline.

Den tidligere No Doubt-vokalisten er dommer i det populære TV-programmet «The Voice» og hennes meddommer Blake Shelton (39) skal ha viet ekstra mye oppmerksomhet til den sexy stjernen. Blake ble også nylig singel etter bruddet fra kona gjennom fire år, Miranda Lambert.

- Det er absolutt noe på gang mellom dem. Blake og Gwen flørter både under og etter opptak, sier en kilde som jobber i TV-produksjonen til Radaronline.

KOLLEGAER: Stefani og Shelton skal ha fått et nært forhold da de begge opplevde brudd på samme tid.  Foto: Xposure
KOLLEGAER: Stefani og Shelton skal ha fått et nært forhold da de begge opplevde brudd på samme tid. Foto: Xposure Vis mer

Begge stjernene gikk gjennom vanskelige brudd på samme tid og skal ha betrodd seg til hverandre om ekteskapsproblemene.

- Det førte til et dypere vennskap mellom dem, fortsetter kilden.

Får konkurranse av musikk-kollega

Men Shelton er ikke den eneste som har øyne for Gwen. Også popstjernen Moby (50) ønsker ifølge nettsiden å forvandle vennskap til kjærlighet. De to artistene har kjent hverandre i en årrekke og Moby skal ha et ekstra godt øye til Gwen fordi hun i likhet med ham er vegetarianer.

- Ingen snakker om det, men Moby har slitt med å finne en kjæreste som kan dele hans strenge råkost- og veganer-kosthold, sier en kilde til Radaronline.

GAMLE VENNER: Moby og Stefani har kjent hverandre i en årrekke. Her gir hun og Eve ham prisen for beste musikkvideo under  MTV Video Music Awards i 2001.  Foto: REUTERS
GAMLE VENNER: Moby og Stefani har kjent hverandre i en årrekke. Her gir hun og Eve ham prisen for beste musikkvideo under MTV Video Music Awards i 2001. Foto: REUTERS Vis mer

Nå har stjernen åpnet restauranten Little Pine i Los Angeles og det er én spesiell gjest han håper vil besøke spisestedet.

- Gwen lovet å komme dit. Hun har vært vegetarianer siden hun var 12 år og i Mobys øyne er hun den ultimate kvinnen - talentfull, vakker og hun hater kjøtt! 

Gwen Stefani har foreløpig ikke kommentert noen av påstandene.

BRUDD: I sommer gikk Gwen Stefani og Gavin Rossdale hvert til sitt.  Foto: Demotix
BRUDD: I sommer gikk Gwen Stefani og Gavin Rossdale hvert til sitt. Foto: Demotix Vis mer

Stefani og eks-mannen Gavin Rossdale møttes i 1995. Syv år senere ble de mann og kone og sammen har de tre sønner; Kingston (9), Zuma (6) og Apollo (1).

TREBARNSMOR: Gwen har tre barn med eksmannen. Her med den minste sønnen - ett år gamle Apollo.  Foto: Broadimage
TREBARNSMOR: Gwen har tre barn med eksmannen. Her med den minste sønnen - ett år gamle Apollo. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter 20 år sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer