David Eriksen:

Kjendismanageren med egen tv-serie

David Eriksen vil vise fram både karriere og privatliv.

PÅ TV: David Eriksen, her avbildet sammen med artist Tone Damli, får egen tv-serie hvor man vil få følge ham privat og på jobb. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PÅ TV: David Eriksen, her avbildet sammen med artist Tone Damli, får egen tv-serie hvor man vil få følge ham privat og på jobb. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen kan TV 2 slippe nyheten om at kjendismanager David Eriksen, som blant andre representerer Tone Damli, får sin egen tv-serie på kanalen.

Eriksen vil overfor tv-seerne vise alt fra sin eksklusive jobbhverdag til privatlivet bak lukkede dører. Der vil seerne få mulighet til å bli bedre kjent med hans 24 år yngre kjæreste og hans to barn.

Til Se og Hør sier Eriksen at serien blir et resultat av et annerledes år, som ikke ble helt som planlagt. Forhåpentligvis blir det en annerledes «feel good»-serie, sier han.

- Vi byr på oss selv hele bunten. Altså, hvis jeg har gjort en feil, så skal jeg ikke drive å sensurere det bort, sier Eriksen til TV 2.

- Personlig involvert

Kjendismanageren kan også avsløre overfor nettstedet at Tone Damli vil medvirke i serien.

- Man blir veldig personlig involvert. Man blir som en veldig nær venn, det er ikke bare en businesspartner. Det blir mye mer. De skal føle seg trygge. Vi må være så gode venner at de skal kunne snakke med meg om alt, sier han, og legger til at Damli gikk gravid under innspillingen.

I oktober kunne artisten dele den gledelige nyheten om at hun og Markus Foss hadde fått sitt andre barn sammen. Da ble nemlig lille Marlon født. Fra tidligere har paret datteren Billie.

Helt siden fødselen har Damli vært åpen om livet som tobarnsmor, og på Instagram har hun de siste månedene skrevet svært ærlig om hvordan opplevelsen har vært for både henne selv og familien.

I desember fortalte hun blant annet om noe som kan være et sårt tema for mange mødre - nemlig å ikke få til amming.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Åpen om fødsel

Hun har tidligere også åpnet seg om fødselen av datteren. Da hun høsten 2018 gjestet podkasten til Sandra Lyng Haugen, «Smelt På Tjukka», fortalte hun at det ikke ble helt som hun hadde sett for seg.

- Jeg fikk en epidural, som var helt fantastisk og jeg sovnet. Kvart på sju den 28. april kom Billie til verden, knallblå i ansiktet, og satt fast mellom to rier, men det gikk kjempebra, sa artisten i podkasten.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge Damli var fødselen det vondeste hun har opplevd, men hun påpekte at hun følte seg helt fin i formen etterpå. Så fin at hun faktisk tok seg en spasertur en halvtime etter fødselen, til sykepleierens store bekymring.

David Eriksen er best kjent som manager, låtskriver, plateprodusent og dommer i sangkonkurransen «Idol» i 2005.

Privat fant han lykken med Hedvig Sophie Glestad i 2018, to år etter bruddet med ekssamboeren gjennom 22 år, Brita Agnete Johansen.

LES OGSÅ: - Ren løgn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer