Erland Bakke:

Kjendismanager tiltalt

Tidligere kjendismanager Erland Bakke må møte i retten.

TILTALT: Tidligere kjendismanager Erland Bakke (i midten) må møte i retten. Her i 2019 med Louise Angelica og John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TILTALT: Tidligere kjendismanager Erland Bakke (i midten) må møte i retten. Her i 2019 med Louise Angelica og John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I dag trakk Erland Bakke seg som kjendismanager. Nå bekrefter han selv at politiet har tiltalt ham.

- Politiet mener jeg har gjort noe ulovlig, noe jeg er uenig i. Men denne uken konkluderte politiet med tiltale og rettssak, og da kommer sikkert også media på slep, sier Bakke, som ikke vil kommentere politiets avgjørelse utover det, til Se og Hør.

Se og Hør har vært i kontakt med Bakkes forsvarer, Ellen Holager Andenæs, som opplyser at hun ikke ønsker å kommentere saken.

GOD BEDRING: Kjendiser hilser til manager Erland Bakke. Vis mer

Før jul ble det kjent at politiet siktet kjendismanageren etter anklager om at han la fram fabrikkert e-post i forbindelse med et søksmål, skrev VG.

Kjendismanagerens forsvarer, Ellen Holager Andenæs, sa den gang til VG at klienten hennes ville forklare seg for politiet, og at innholdet i forklaringen ikke ville bli annonsert.

Påstandene hadde da blitt etterforsket av Oslo politidistrikt siden starten av desember.

«Vi har siktet en person i saken. Politiet etterforsker saken langs flere akser, herunder politiavhør samt taktiske, tekniske og digitale etterforskningsskritt», skrev politiadvokat Henrik Nicolaisen Kveine i en e-post til avisen.

LES OGSÅ: Kongehuset ut mot kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer