<strong>SKYLDER PÅ HOLLYWOOD:</strong> Faren til Casey (t.v.) og Ben Affleck mener at livet i Hollywood har mye av skylden for sistnevntes alkoholproblemer. Her er kjendisbrødrene på Golden Globe-etterfest i 2017. Foto: NTB scanpix
SKYLDER PÅ HOLLYWOOD: Faren til Casey (t.v.) og Ben Affleck mener at livet i Hollywood har mye av skylden for sistnevntes alkoholproblemer. Her er kjendisbrødrene på Golden Globe-etterfest i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Faren snakker ut om Ben Afflecks misbruk:

- Kjendislivet har skylden for alkoholproblemene

Ben Afflecks far åpner seg om sønnens alkoholisme.

Publisert

(Se og Hør): I fjor vår stod «Batman»-stjernen Ben Affleck (45) frem og fortalte at han hadde fått behandling for alkoholmisbruk.

«Jeg har fullført en behandling for alkoholavhengighet. Dette er noe jeg har jobbet med tidligere og vil fortsette å jobbe med fremover», skrev skuespilleren i et overraskende ærlig innlegg på Facebook.

Affleck, som brøt med skuespiller-kollega Jennifer Garner (45) etter ti års ekteskap sommeren 2015, har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (5) med ekskona.

I innlegget trakk han frem ungene som en av de viktigste grunnene til at han søkte hjelp for alkoholismen:

«Jeg ønsker å leve livet mitt fullt ut, og å være den beste faren jeg kan være. Jeg vil at barna mine skal vite at det ikke er noen skam i å få hjelp når man trenger det. Jeg ønsker å være en kilde til styrke for andre som trenger hjelp, men som er redd for å ta første skritt», forklarte han videre i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

Kritiserer filmbyen

I et åpenhjertig intervju uttaler Hollywood-stjernens far, Timothy Affleck (74), seg nå om sønnens personlige utfordringer.

Han legger først og fremst skylden på filmbyen, og det tøffe presset om berømmelse, for at Ben har slitt med alkoholen.

- Hollywood er på mange måter er forferdelig sted. Jeg tror det har vært en viktig faktor i at Ben har drukket for mye.

- Man blir mer eller mindre tvunget til å leve i en personlighet som er vanskelig å kvitte seg med. Og som er umulig å kombinere med et vanlig familieliv. Det påvirker hele livet ditt, og det er en av de største farene med filmindustrien, forteller faren til magasinet Grazia, ifølge Contactmusic.com.

- I mange år var jeg selv en kronisk og alvorlig alkoholisert mann. Jeg måtte få behandling, og heldigvis klarte jeg det. Ben har jobbet hardt med å bli edru. Han ønsker seg et balansert liv og det jobber han med å etablere, fortsetter Timothy Affleck til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SAMARBEIDER:</strong> Selv om det er slutt mellom Jennifer og Ben møtes de regelmessig i forbindelse med barnas aktiviteter. Her er de sammen med døtrene sine i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix.
SAMARBEIDER: Selv om det er slutt mellom Jennifer og Ben møtes de regelmessig i forbindelse med barnas aktiviteter. Her er de sammen med døtrene sine i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lykkelig med ny kjæreste

74-åringen tror også at sønnens berømmelse var med på å ødelegge ekteskapet med Jennifer Garner.

- Det er veldig vanskelig å balansere et familieliv med det å være verdenberømt. Det er et vanskelig og hektisk liv.

Likevel råder Timothy sønnen til å ikke dvele for mye ved skilsmissen.

- Også utenfor underholdningsbransjen går ekteskap i stykker hele tiden, sier han til Grazia, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORELSKET:</strong> Ben og kjæresten Lindsay hånd i hånd på en spasertur i New York sist måned. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Ben og kjæresten Lindsay hånd i hånd på en spasertur i New York sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter bruddet fra Garner har filmstjernen heldigvis funnet lykken igjen.

I fjor sommer ble det nemlig kjent at Affleck hadde funnet kjærligheten på ny, med «Saturday night live»-produsent Lindsay Shookus (38). Og kort tid senere viste han seg sammen med henne for første gang.

Shookus, som kommer fra New York, startet karrieren som assistent i produksjonsselskapet bak «Saturday Night Live» i 2002. I løpet av årene klatret ble hun selv produsent. Hun har blant annet jobbet med komiker Tina Feys (48) TV-serie «30 Rock».

38-åringen har tidligere vært gift med SNL-kollega Kevin Miller, som hun også har ett barn sammen med.

LES OGSÅ: - Kylie er bare 20 år gammel, for et rot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer