Wasim Zahid:

Kjendislege røper coronasmitte

Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet med covid-19.

SMITTET: Kjendisleges Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet av covid-19. Foto: Jan Tomas Espedal / Aftenposten / NTB
SMITTET: Kjendisleges Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet av covid-19. Foto: Jan Tomas Espedal / Aftenposten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lege Wasim Zahid (45) er coronasmittet. Det avslører han selv i en video på YouTube.

- Det er først og fremst utrolig irriterende, for jeg var bokstavelig talt en uke unna å få vaksinen, forteller han i videoen, som er spilt inn hjemmefra.

Videre forteller legen at han har jobbet tett med pasienter på Drammen sykehus i snart et år, og at de har hatt svært gode smitteverntiltak.

- Det viser bare at dette viruset er svært smittsomt, sier han videre.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

- Mange og lange vakter på sykehus

Zahid har det siste året delt svært mange videoer om hva coronaviruset er, hvordan det smitter og opplyst følgerne sine med informasjon.

- Jeg har hatt mange og lange vakter på sykehuset. Sannsynligvis har også jeg blitt smittet på sykehuset. Sånn er det jo når man er på et sted med mye virus og kollegaer, selv om man gjør alt man kan, forteller han videre.

Legen avslører at han er på dag to, og at han egentlig ikke har kjent seg særlig syk. Den første dagen kjente han kun litt kiling i halsen. Symptomene skal imidlertid ha forverret seg noe etter hvert.

Han påpeker at han ikke kan si med sikkerhet hvordan symptomene vil utarte seg de neste dagene, men lover at han skal oppdatere følgerne sine om hvordan det går videre.

OPERASJON: Doktor Wasim Zahid forklarer hvilken hjerteoperasjon kong Harald skulle gjennomgå fredag 9. oktober i fjor. Video: Privat Vis mer

Opplyser befolkningen

Som nevnt har den kjente legen opplyst følgerne sine jevnlig gjennom pandemien. Allerede i mars gikk han hardt ut mot de som ønsket å bli coronasmittet så raskt som mulig, for å bli immune.

- Dette er særdeles uklokt og uansvarlig. Du blir kanskje immun, men i prosessen kan du smitte hundrevis av andre, gjøre en del alvorlig syke, og faktisk ta livet av enkelte. Så kan det hende at du er blant de få som får et alvorlig forløp. Ikke oppsøk sykdom!

Zahid forklarte til Dagbladet at å forsøke å få seg selv smittet, ville være å bidra til å skape en ukontrollert situasjon, noe som er stikk i strid med det myndighetene forsøker å oppnå med å flate ut sykdomskurven.

LES OGSÅ: Svarer på corona-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer