Wasim Zahid:

Kjendislege røper coronasmitte

Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet med covid-19.

SMITTET: Kjendisleges Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet av covid-19. Foto: Jan Tomas Espedal / Aftenposten / NTB
SMITTET: Kjendisleges Wasim Zahid avslører at han har blitt smittet av covid-19. Foto: Jan Tomas Espedal / Aftenposten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lege Wasim Zahid (45) er coronasmittet. Det avslører han selv i en video på YouTube.

- Det er først og fremst utrolig irriterende, for jeg var bokstavelig talt en uke unna å få vaksinen, forteller han i videoen, som er spilt inn hjemmefra.

Videre forteller legen at han har jobbet tett med pasienter på Drammen sykehus i snart et år, og at de har hatt svært gode smitteverntiltak.

- Det viser bare at dette viruset er svært smittsomt, sier han videre.

- Mange og lange vakter på sykehus

Zahid har det siste året delt svært mange videoer om hva coronaviruset er, hvordan det smitter og opplyst følgerne sine med informasjon.

- Jeg har hatt mange og lange vakter på sykehuset. Sannsynligvis har også jeg blitt smittet på sykehuset. Sånn er det jo når man er på et sted med mye virus og kollegaer, selv om man gjør alt man kan, forteller han videre.

Legen avslører at han er på dag to, og at han egentlig ikke har kjent seg særlig syk. Den første dagen kjente han kun litt kiling i halsen. Symptomene skal imidlertid ha forverret seg noe etter hvert.

Han påpeker at han ikke kan si med sikkerhet hvordan symptomene vil utarte seg de neste dagene, men lover at han skal oppdatere følgerne sine om hvordan det går videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer