Kjendiskvinner sex-trakasseres på telefon

- Jeg synes det er ekkelt, sier Trine Grung.

SEX-TRAKASSERES: Trine Grung er en av flere kjendiskvinner som opplever ubehageligheter. Foto: Stella Pictures
SEX-TRAKASSERES: Trine Grung er en av flere kjendiskvinner som opplever ubehageligheter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Trine Grung er en av flere kjendiskvinner som sex-trakasseres av samme person på telefon. Det skal dreie seg om meldinger av den svært grove sorten.

- Jeg sitter først og ler litt, men så synes jeg det er ekkelt, fordi ungene kunne ha lest det. Jeg har anmeldt forholdet, sier hun til Seher.no.

Grung, som først omtalte situasjonen på sin egen blogg (ekstern lenke), sier hun ble oppfordret av politiet å anmelde saken.

- Jeg har blitt oppfordret av politiet til å anmelde saken. De ringte meg opp og fortalte at dette er et problem, og at det flere kjendiser som trakasseres av samme person.

Grung sitter imidlertid ikke på opplysninger om hvilke andre kvinner som er i samme situasjon. Det er informasjon politiet ikke går ut med.

- De hadde sporet opp at det var sendt flest meldinger til min telefon. Dette har pågått i to, tre år nå for min del. Jeg tenker egentlig «stakkars fyr», forteller Grung til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å få bekreftet Trine Grungs opplysninger av politiet mandag kveld.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slår tilbake mot egen Tone-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer