Gordon Ramsay:

Kjendiskokkens nye bilde bekymrer fansen

Fansen er bekymret etter at Gordon Ramsay viste frem sitt «nye utseende».

FORUNDRER FANSEN: Med en ny selfie på Instagram, har Gordon Ramsay fått fansen til å bekymre seg. Flere påpeker at det kan virke som han har tatt de kosmetiske operasjonene sine for langt. Foto: NTB scanpix
FORUNDRER FANSEN: Med en ny selfie på Instagram, har Gordon Ramsay fått fansen til å bekymre seg. Flere påpeker at det kan virke som han har tatt de kosmetiske operasjonene sine for langt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I disse dager kan det virke som om plastiske operasjoner har blitt hverdagskost, i hvert fall for verdens største stjerner. Det er ikke bare modeller og filmstjerner som velger å pynte litt på seg selv, om det så er å fjerne smilerynkene med Botox eller å gjøre nesen litt smalere med en operasjon.

Kjendiskokken Gordon Ramsay (50), som er like kjent for sitt iltre temperament som for sine smakfulle delikatesser, er blant stjernene som har valgt å være åpne om at de har pusset litt på fasaden. Nå mener imidlertid flere av hans fans at kokken har gått for langt.

Da stjernen la ut en tilsynelatende normal selfie av seg selv, begynte det å tikke inn bekymringsmeldinger i kommentarfeltet hans.

Bekymrede fans

Kjendiskokken har hele 3,1 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram, og legger ut alt fra bilder av lekre retter til private øyeblikk fra hans eget liv. Da han deltok på en boksekamp i helgen, ble dette naturligvis også foreviget på stjernens profil.

Bildet har fått over 100 000 likerklikk, men det har derimot ikke gjort fansen helt til lags. I kommentarfeltet tikker det inn meldinger fra bekymrede skuende, som går på at stjernen nå må roe ned på operasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer