Gordon Ramsay:

Kjendiskokkens nye bilde bekymrer fansen

Fansen er bekymret etter at Gordon Ramsay viste frem sitt «nye utseende».

FORUNDRER FANSEN: Med en ny selfie på Instagram, har Gordon Ramsay fått fansen til å bekymre seg. Flere påpeker at det kan virke som han har tatt de kosmetiske operasjonene sine for langt. Foto: NTB scanpix
FORUNDRER FANSEN: Med en ny selfie på Instagram, har Gordon Ramsay fått fansen til å bekymre seg. Flere påpeker at det kan virke som han har tatt de kosmetiske operasjonene sine for langt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I disse dager kan det virke som om plastiske operasjoner har blitt hverdagskost, i hvert fall for verdens største stjerner. Det er ikke bare modeller og filmstjerner som velger å pynte litt på seg selv, om det så er å fjerne smilerynkene med Botox eller å gjøre nesen litt smalere med en operasjon.

Kjendiskokken Gordon Ramsay (50), som er like kjent for sitt iltre temperament som for sine smakfulle delikatesser, er blant stjernene som har valgt å være åpne om at de har pusset litt på fasaden. Nå mener imidlertid flere av hans fans at kokken har gått for langt.

Da stjernen la ut en tilsynelatende normal selfie av seg selv, begynte det å tikke inn bekymringsmeldinger i kommentarfeltet hans.

Bekymrede fans

Kjendiskokken har hele 3,1 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram, og legger ut alt fra bilder av lekre retter til private øyeblikk fra hans eget liv. Da han deltok på en boksekamp i helgen, ble dette naturligvis også foreviget på stjernens profil.

Bildet har fått over 100 000 likerklikk, men det har derimot ikke gjort fansen helt til lags. I kommentarfeltet tikker det inn meldinger fra bekymrede skuende, som går på at stjernen nå må roe ned på operasjonene.

Avisen The Mirror er blant nettstedene som har omtalt saken. På bildet ser Gordon rødere og litt mer hoven ut enn normalt sett.

#ufc214 here we go !!

Et innlegg delt av Gordon Ramsay (@gordongram)

«Han ser så oppblåst ut», «Ansiktet ditt ser overkokt ut» og «noe er alvorlig feil her» oppsummerer i grunn ordlyden i de fleste meldingene. Det kan godt hende at kokken bare har ligget ute i sola litt lengre enn hva han egentlig burde ha gjort, men følgerne mener bestemt at dette skyldes kosmetiske inngrep.

«Du har tatt flere operasjoner enn hva Mick Jagger har tatt på leppene sine. Spesielt i panna di, herregud», skriver en bruker.

Ramsay har ikke uttalt seg om kommentarene ennå, men har flere ganger i fortiden vært åpen om at han har fikset på det meste. Det er spesielt rynkene i ansiktet han har fokusert på, et trekk som gjorde ham veldig usikker før han valgte å fjerne dem med injeksjoner.

FIKSET RYNKENE: For åtte år siden så Gordon Ramsay langt eldre ut enn han gjør i dag. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er tatt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
FIKSET RYNKENE: For åtte år siden så Gordon Ramsay langt eldre ut enn han gjør i dag. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er tatt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skulle ikke ta mer

- Jeg har fire barn, og de spurte meg om hvorfor jeg har så mange rynker når faren til en av vennene deres ikke har det. Linjene i ansiktet mitt var ganske fæle, litt som «Scarface», men jeg var aldri flau over det før barna mine begynte å gjøre meg oppmerksom på det, sa han til Daily Mail i 2010.

Datteren hans Matilda forsøkte til og med å stappe kronestykker ned i ansiktsrynkene hans. Det var der Gordon satte strek, og bestemte seg for å gjøre noe med problemet. Talentshow-dommer Simon Cowell var med på å overbevise stjernen.

Den gang da hevdet Gordon at han ikke skulle legge seg under kniven igjen.

- Selvfølgelig skal jeg ikke gjøre noe mer. Den fantastiske fyren som gjorde dette på meg sa: «La oss gjøre en ting klart. Jeg kommer aldri, under noen omstendighet, til å røre panna di».

Skal vi tro Ramsays bekymrede fans i 2017, kan det hende at han har gått tilbake på oppfordringen fra kirurgen. Det vet vi ikke før han eventuelt uttaler seg om det selv.

Nekter å spise suppe

Gordon Ramsay har gjennom tv-serier som «Hell's Kitchen» og «Gordon Ramsay rydder opp» gjort seg kjent som både mesterkokk og notorisk hissigpropp.

Med tolv Michelin-stjerner i sekken, og en drøy mannsalder med kokkeerfaring, er det likevel ikke til å stikke under stol at han sitter på mye kunnskap.

Etter å ha reist verden rundt på jakt etter den perfekte kulinariske opplevelsen, har 50-åringen gjort seg opp en klar mening om hva man helst bør styre unna på restaurantmenyen.

- Spør hva gårsdagens suppe var. Det kan godt hende at det er snakk om månedens suppe, sa Ramsay til magasinet Town and Country tidligere i år, og la til at man «alltid bør si fra dersom maten ikke står til forventningene».

Ramsay har nemlig erfart at «dagens suppe» i mange tilfeller ikke er så fersk som det kanskje antydes.

LES OGSÅ: Stjernen overrasket med helt nytt utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer