Gordon Ramsay:

Kjendiskokken avslører diagnose

54-åringen fikk sjokk av legens uventede beskjed.

DIAGNOSE: Kjendiskokken Gordon Ramsay avslører denne uka at han har fått en litt uventet diagnose. Her avbildet med kona Tana Ramsay. Foto: Richard Young / REX / NTB
DIAGNOSE: Kjendiskokken Gordon Ramsay avslører denne uka at han har fått en litt uventet diagnose. Her avbildet med kona Tana Ramsay. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få på denne kloden som er like kjent for sin korte lunte som kjendiskokken Gordon Ramsay (54). Han er imidlertid vel så kjent for sin kokkelering.

Han er nemlig verdens best betalte kjendiskokk, noe han har blitt etter utallige suksessrike tv-programmer, flere restauranter og egne produkter.

Interessefeltet hans stopper imidlertid ikke der. I tillegg til å være en av de beste i verden på kjøkkenet, legger han også ned mye tid og energi i trening. Gjennom årene har han nemlig løpt både maraton og triatlon, og tidligere har han også spilt fotball.

Det har naturligvis tært på kroppen, og nå avslører Michelin-kokken at noe har satt en stopper for all treningen.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

Avslører sykdom

I et nytt intervju med The Sun forteller nemlig Ramsay at han er klar for å roe ned. Det er imidlertid ikke helt med vilje.

Nylig måtte nemlig kokken gjennom en kneoperasjon, etter at han falt under et treningsløp i London. Da ble det også klart at den 54 år gamle sinnataggen hadde fått en noe uventet diagnose.

AKTIV: Gordon Ramsay har gjennom årene deltatt i en rekke maraton og triatlon. Her avbildet under Ironman i 2013. Foto: Photosport / REX / NTB
AKTIV: Gordon Ramsay har gjennom årene deltatt i en rekke maraton og triatlon. Her avbildet under Ironman i 2013. Foto: Photosport / REX / NTB Vis mer

- Faen. Jeg har nettopp gått på krykker i to uker, siden jeg opererte menisken. Det (skaden, journ.anm.) skjedde mens jeg løp i Richmond Park, jeg spurtet opp. Det var helvetes vondt, sier han i intervjuet, og legger til:

- Da jeg fikk tilbake røntgenbildene, sa legen min «Du har leddgikt i kneet».

Han forteller videre at beskjeden kom som et sjokk, fordi han aldri har hørt ordet «leddgikt» i forbindelse med seg selv før. Deretter fikk han streng beskjed om å roe ned.

- Redd for å stoppe

Kjendiskokken forteller videre at det siste man ønsker å høre er at man har fått leddgikt. Som nevnt er 54-åringen godt kjent for å holde seg i aktivitet, og nettopp det skal det finnes en god grunn til.

- Jeg er arbeidsnarkoman og trening er mitt utløp. Da lockdown begynte ville jeg ikke bare sitte her, gå opp i vekt og falme, og bli sint på regjeringen eller Kina, innrømmer han.

Som kjent ble coronaviruset først konstatert i den kinesiske byen Wuhan.

- Jeg fikk også en tøff advarsel da faren min døde som 53-åring (av hjerteinfarkt) og jeg ser på barna mine og vet at jeg ikke kan forlate dem, forteller han videre, og legger til:

- Jeg er litt redd for å stoppe, men vet at jeg er nødt til å roe ned på et tidspunkt.

SJELDENT: Virsaviya (11), som bor i Florida med familien, er født med en sjelden sykdom. Video: @legendari_love / @virsaviya_art_heart / @little_prince_ervin_joseph / @legenDari_Liquid_Love. Reporter: Ingebjørg Iversen Vis mer

Vil ikke skjemme bort barna

Som nevnt er 54-åringen en av verdens best betalte tv-kokker. Det har han blitt gjennom å blant annet holde seg aktiv i karrieren siden 1990-tallet, og han har sjelden hvilt på laurbærene.

De samme verdiene har han også gjort det tydelig at han ønsker å videreføre til barna sine. Sammen med kona Tana Ramsay (46) har han hele fem barn: Meghan (23), tvillingene Jack og Holly (21), Elizabeth «Tilly» Mathilda (19) og Oscar (1).

I et tidligere intervju med The Telegraph fortalte han nemlig at de fem barna ikke kommer til å se snurten av formuen hans.

- (Formuen) går definitivt ikke til dem, og det er ikke for å være slem. Det er for å ikke skjemme dem bort, forklarte han og fortsatte:

- Det eneste jeg og Tana har blitt enige om er at de skal få et depositum på 25 prosent til leilighet, men de får ikke alt, forklarte kokken.

LES OGSÅ: Skadet i eksplosjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer