Terry Dubrow:

Kjendiskirurg saksøkt etter skrekksår

«Botched»-kirurgen er i hardt vær etter at en rumpeoperasjon gikk alvorlig galt.

SAKSØKT: Terry Dubrow er anklaget for skrekkoperasjon. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
SAKSØKT: Terry Dubrow er anklaget for skrekkoperasjon. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

At det å legge seg under kniven kan medføre komplikasjoner, er en risiko de fleste er kjent med. Men at det skal gå skrekkelig galt når man retter opp i komplikasjonene, er kanskje noe de færreste forventer.

Å rette opp i mislykkede inngrep har blitt fengende tv-underholdning gjennom den amerikanske serien «Botched», hvor stjernekirurgene forsøker å rette opp i det som har gått galt.

Men det hele gikk angivelig fra vondt til verre da Sandy Scoggins la seg under kniven til stjernekirurg Terry Dubrow (62).

Grusomme sår

Skrekkbilder publisert av kjendisnettstedet TMZ viser dype, infiserte sår.

Pasienten hevder Dubrow holdt på å ta livet av henne, og krever ti millioner dollar fra ham og produksjonsselskapet E!.

Det tilsvarer 94 millioner norske kroner.

Nettstedet skriver at det i søksmålet står at Scoggins gikk til kirurgen for å kvitte seg med overflødig hud og cellulitter på lårene. Hun hevder at det begynte å gå galt allerede da hun satte seg opp i sengen etter operasjonen.

Da skal inngrepet i lysken ha åpnet seg, det samme med inngrepet rett over rumpa, i korsryggen. De neste dagene skal hun ha blitt dårligere og dårligere, med alvorlig feber og hevelser i mageregionen, noe som førte til at hun ble innlagt på sykehus.

FÅR KRITIKK: Den danske influenseren Fie Laursen (23) la denne uka ut en oppsiktsvekkende video. Video: Foreign Fie / YouTube Vis mer

Legen hun gikk til skal angivelig ha forsøkt å komme i kontakt med Dubrow ved flere anledninger, uten hell.

Nekter skyld

Kirurgen selv nekter imidlertid for anklagene, og saksøkte Scoggins forrige uke, etter at hun angivelig skal ha truet med søksmål om han ikke betalte henne fem millioner dollar, skrev TMZ da.

Han mener pasienten var klar over risikoen ved rumpeløftoperasjonen, og hevder hun skulle få oppfølging av en annen lege når hun kom hjem til Texas.

Ifølge Scoggins' søksmål skal bakterieinfeksjonen ha spist opp mer enn ti centimeter av kjøttet på kroppen hennes. Hun hevder også at det ble funnet et type stoff i operasjonssåret i ettertid.

Rumpeoperasjoner har fått et skikkelig oppsving de siste årene, særlig i forbindelse med at stilikoner som Kardashian-familien har bidratt til et kroppsideal hvor store rumper er i fokus.

SKAL OPERERES: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skal fjerne rumpeimplantatene, noe som har ført til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

I 2016 fortalte plastikkirurg Amin Kalaaji til Dagbladet at det var forbundet risiko med rumpeoperasjoner.

- Man må være veldig nøye som lege, og det kan medføre alvorlige komplikasjoner som nerveskader, infeksjon, sår og blodpropp, sa han.

Rumpeproblemer

Også her til lands har flere fortalt skrekkhistorier om operasjoner av bakdelen. Influenser Sofie Steen Isachsen (25), kjent som Sophie Elise, har fortalt at hun fikk operert inn brystimplantater i rumpa. Siden byttet hun disse ut med implantater tilpasset bakenden.

Influenser Isabel Raad (26) har også fortalt at hun er bekymret etter rumpeoperasjonen hun foretok på samme klinikk, i Tyrkia. Da fortalte hun også at hun får vondt om hun sitter for lenge på rumpa.

- Jeg vil ikke tenke på hva det mest tragiske som kan skje er. Det verste er at det kan sprekke. Jo lenger jeg går med dette i kroppen min, jo større er risikoen for at det går til helvete, fortalte hun tidligere i år.

LES OGSÅ: Refses etter rumpeløft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer