«Fra bølle til bestevenn»-Anton

Kjendishunden er død

- Han var som en sønn for meg.

DØD: Her er Anton avbildet med matmor Monica Sagen og matfar Fredrik Holmen i anledning Gullruten i 2020. Foto: Espen Solli / TV 2
DØD: Her er Anton avbildet med matmor Monica Sagen og matfar Fredrik Holmen i anledning Gullruten i 2020. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag formiddag kom den triste nyheten om at Newfoundlanderen Anton, kjent fra TV-programmet «Fra bølle til bestevenn» er død. Det skriver Instagram-kontoen til hunden.

Det var VG som først omtalte saken.

«Anton sovnet inn på hotellet i Bergen natt til søndag sammen med meg, dagen før han skulle operere, skriver eier Fredrik Holmen (45) i innlegget og legger til at hunden virket rolig og fin da la seg til å sove. Om morgenen var han død», skriver eieren, og fortsetter:

«Anton vil alltid være i hjertet mitt, han var som en sønn for meg. Hvil i fred kjære Antongutten vår».

Anton ble kjendis over natten da han var å se i serien «Fra bølle til bestevenn» på NRK i 2020. Samme år ble kjendishunden nominert til Gullruten.

LES OGSÅ: Ny hund etter det vonde tapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer