Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

Kjendishund rammet av kreft

Bjarne The Doodle har blitt syk.

KREFT: Bjarne, som har 19 000 følgere og har vært å se i blant annet TV 2-programmet «Sofa», har fått kreft. Foto: Espen Solli / TV 2
KREFT: Bjarne, som har 19 000 følgere og har vært å se i blant annet TV 2-programmet «Sofa», har fått kreft. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Niklas Baarli (33) og Benjamin Silseths (31) hund, Bjarne - som selv har opparbeidet seg en stor følgerskare på sosiale medier, har fått kreft.

Det skriver Baarli på Instagram.

«Sjarmøren i front fikk kreftdiagnose i dag! Vi satser på at operasjoner og veterinærer klarer å ordne biffen og få han frisk og rask igjen. Bjarne er en fighter», skriver hundeeieren i et innlegg.

Hunden Bjarne, også kjent som Bjarne The Doodle, har 19 000 følgere på Instagram, og har blant annet vært å se i TV 2-programmet «Sofa».

- Bjarne har tatt flere tester i dag, og vi venter på endelig prognose og veien videre. Men det blir nok en operasjon, spørsmålet er bare hvor aggressiv kreften er, så vi krysser fingrene, sier Silseth til God kveld Norge.

Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Baarli.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer