Kjendisgallen 2013

Cowboy-Lailia var en av de første kjendisene som kom på den røde løperen. Vi sendte direkte fra den røde løperen.

SEOGHØR.NO: I anledning 35-årsjubileumet denne høsten inviterte Se og Hør til stjernespekket kjendisshow på Christiania Teater i Oslo søndag 3. november!

På Se og Hør TV kan du se kjendisene når de ankommer festkledd opp den røde løperen live fra klokken 18.00, og fra klokken 21.30 kan du se prisutdelingen på Se og Hør TV.

Cowboy-Laila var en av de første kjendisene som kom på den røde løperen. Hun kom i selvlagde smykker.

Skuespiller Sven Nordin (56) loser publikum og seerne gjennom prisutdelingen.

LEDER GALLAEN: Sven Nordin, som her er avbildet i Frankrike med kona Torhild Strand, skal lede den store kjendisgallaen. Foto: Se og Hør
LEDER GALLAEN: Sven Nordin, som her er avbildet i Frankrike med kona Torhild Strand, skal lede den store kjendisgallaen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Kjendisgallaen 2013 vil handle om både glamour, heder og ære i anledning Se og Hør sitt 35-års jubileum. Dette blir en stor festdag med utdeling av 7 priser, flotte prisutdelere og fantastiske vinnere, sier sjefredaktør Ellen Arnstad.

Kvelden byr på mange overraskelser og gode artister, og prisene «Årets best kledde», «Årets TV-navn», «Årets Kjendis» og ikke minst «Wenche Foss' Ærespris» skal deles ut.

- Noen av prisene har lang fartstid i Se og Hør sin historie. «Årets Tv-navn» har vært delt ut helt fra starten av og den første vinneren var Erik Bye, sier Arnstad.

Året best kledde kvinne og mann med Jan Thomas som eneveldig juryleder og motepoliti har vært en stor snakkis i flere år, og fjorårets vinnere var Agnes Kittelsen og Petter Stordalen.

«Årets kjendis» ble delt ut i fjor til Hanne Sørvaag

FESTDAG: Ellen Arnstad og Se og Hør arrangerer en av årets største kjendisgallaer på søndag. Alt om gallaen får du selvsagt på Seoghør.no og i Se og Hør.
FESTDAG: Ellen Arnstad og Se og Hør arrangerer en av årets største kjendisgallaer på søndag. Alt om gallaen får du selvsagt på Seoghør.no og i Se og Hør. Vis mer

som er en selvsagt prisutdeler, «Årets Hederspris» er helt ny og deles ut av vår ferske kultur- og kirkeminister, Thorhild Widvey, og Wenche Foss' Ærespris deles ut for 5. gang.

- Målet er at Kjendisgallaen blir en årlig prisutdeling der stjernestøvet skal drysse over mange flotte kjente personligheter, sier Arnstad.

På Seoghør.no kan du lese alt om den store gallaen gjennom kvelden, og i tirsdagens Se og Hør får alle de beste bildene og motepolitiet fra festen.

LES OGSÅ: Hun ble «Årets best kledde leser»

Se hvordan prisen som deles ut ser ut her: