Nicki Minaj og Cardi B:

Kjendisfesten endte i slåsskamp mellom rapperstjernene

- Du har behandlet andre artister i bransjen dårlig.

SLÅSSKAMP: New York Fashion Week endte i et basketak mellom rapperstjernene Nicki Minaj og Cardi B. Foto: NTB Scanpix
SLÅSSKAMP: New York Fashion Week endte i et basketak mellom rapperstjernene Nicki Minaj og Cardi B. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle kanskje tro at motebransjen, og spesielt motebransjens høydepunkt i løpet av året - nemlig Fashion Week - er av den mer elegante og glamorøse sorten.

Men den gang ei.

Denne uken har moteuka gått av stabelen i New York, der det i tillegg til motevisninger også arrangeres fester på kvelden.

Fredag var det motemagasinet Harper's Bazaar som sto for kanskje den mest eksklusive festen, der store verdenskjente stjerner som Katie Holmes (39) og Caitlyn Jenner (68) sto på gjestelisten.

Ting gikk imidlertid ikke helt som planlagt. For mens gjestene sto og nippet til noe godt i glasset, brøt det ut full krangel mellom rapperstjernene Cardi B (25) og Nicki Minaj (35).

NICKI MINAJ: Stjernen ankom fredagens fest ikledd en fotsid kjole i dyreprint. Foto: NTB Scanpix
NICKI MINAJ: Stjernen ankom fredagens fest ikledd en fotsid kjole i dyreprint. Foto: NTB Scanpix Vis mer
CARDI B: Før opptøyene med Nicki Minaj strålte Cardi B på den røde løperen iført en lang, majestetisk, rød, kjole. Foto: NTB Scanpix
CARDI B: Før opptøyene med Nicki Minaj strålte Cardi B på den røde løperen iført en lang, majestetisk, rød, kjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Begynte å slåss

Hva som skal ha forårsaket det hele er foreløpig uvisst, men ifølge Independent skal tumultene ha startet etter at Cardi B ropte etter Nicki Minaj.

På kort tid ble flere videoer og bilder av den uforutsette hendelsen spredd på sosiale medier.

Ifølge Independent skal flere av bildene som er blitt delt vise Cardi B med blåmerker i panna, etter at hun angivelig skal ha fått en albue i panna fra en av sikkerhetsvaktene til Nicki Minaj.

Saken fortsetter under:

Minaj skal ha kommet helskinnet ut av det hele, og ble fraktet vekk av sikkerhetspersonalet kort tid etter hendelsen.

Variety har fått bekreftet at det var Cardi B og Nicki Minaj som sloss den kvelden.

Ifølge Independent er nå saken overlatt til politiet i New York, som etterforsker saken.

BLÅVEIS: Cardi B dro hjem fra kjendisfesten i New York med blåveis etter opptøyene med Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix
BLÅVEIS: Cardi B dro hjem fra kjendisfesten i New York med blåveis etter opptøyene med Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rivaler

I flere år har de to rapperstjernene hatt en intern feide mellom seg. Ifølge Billboard skal det hele ha startet etter at de i starten av sine karrierer ofte ble sammenlignet med hverandre - noe som i senere tid har endt opp med at de stadig rapper om hverandre med en dissende tone.

Etter hendelsen på fredag har Cardi B delt sine tanker til følgerne sine på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

PERIOD.

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)

«...Du har behandlet andre artister i bransjen dårlig. Du har sagt at hvis de jobber med meg, så dropper du dem. Jeg lar deg snakke dritt om meg. Jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt en gang, jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt to ganger, og hver gang har du avvist meg. Men når du kommenterer hvordan jeg er som mor, og min evne til å ta vare på barnet mitt, renner begeret over for meg..», skriver hun blant annet.

Foreløpig har ikke Nicki Minaj kommentert hendelsen.

Mamma for første gang

Det var i juli at rapperduoen Cardi B og Offset (26) kunne glede seg over å bli foreldre sammen for første gang.

Ekteparet giftet seg i skjul i september i fjor, noe de avslørte på Twitter tidligere i sommer, som skapte stor forvirring hos fansen. En måned etter at duoen ble gift, fridde nemlig Offset til Cardi B under en konsert i Philadelphia.

Nicki Minaj på sin side har ingen barn.

I 2015 det ble det kjent at Minaj hadde funnet lykken med rapperen Meek Mill (30), men to år senere ble det slutt mellom artistparet.

«Ja, jeg er singel. Nå fokuserer jeg på arbeidet mitt og gleder meg til å dele det med dere snart. Ha et velsignet nytt år. Jeg elsker dere», skrev Nicki på Twitter den gang.

LES OGSÅ: Derfor falt karrieren i grus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer