Benjamin Ingrosso:

Kjendisfamiliens «ukjente fortid»

Stormet ut fra innspillingen.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått sin egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekker'n» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at den svenske artisten Benjamin Ingrosso (23) har mange baller i luften. Han har sluppet ikke bare ett, men to album hittil i år.

I tillegg deler han flittig ulike pastaoppskrifter med følgerne sine på Instagram, og er nå aktuell med dokumentarserien «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden» på Discovery +.

I første episode tar Ingrosso et oppgjør med hvordan han blir oppfattet av folk i hjemlandet, noe han selv mener er helt feil.

- Det inntrykket mange i Sverige har fått er at jeg er overlegen, vanskelig og at jeg tror at jeg er noe. Det er det motsatte av det jeg er, sier han, og begrunner det med at han ofte har blitt filmet da han har hatt dårlige dager.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Det var nemlig allerede i 2016 at hverdagen til den svenske artisten ble offentlig. Da ble TV-kameraene invitert hjem til familien Wahlgren/Ingrosso for å spille inn realityserien «Wahlgrens värd».

«Sinnasnekker'n»

Det kanskje ikke alle vet er at Ingrosso og familien fikk det som nå er kjent som svenskenes «Keeping up with the Kardashians», som følge av en annen TV-opptreden.

De har nemlig vært med i den svenske versjonen av «Sinnasnekker'n» - til Ingrossos store fortvilelse.

- Jeg er 16 år og bor hjemme hos mamma. Hun blir overtalt til at «Sinnasnekker'n» skal komme og filme når de skal pusse opp huset, fordi mamma er så uorganisert, forteller han i episoden.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

I klippet ser man« Sinnasnekker'n» skjelle ut popstjernen og lange ut om at han er både lat og bortskjemt. Ingrosso blir satt ut og tør ikke å svare, men til slutt får han nok og stormer fra innspillingen, hiver seg i bilen og deretter kjøres vekk.

23-åringen innrømmer i sin nye serie at moren, Pernilla Wahlgren (53), begynte å gråte og at hele gjengen flyktet til Thailand da programmet skulle sendes. Dette for å ligge lavt.

Trakk seg unna

Uheldigvis for Ingrosso fikk programmet massiv oppmerksomhet og folk ville ha mer. «Wahlgrens värd» ble raskt et faktum, og gutten som ikke likte å være foran kamera - hadde plutselig en TV-serie som utelukkende handlet om familien hans.

- Jeg ville ikke være med, men jeg bodde hos mamma og kunne ikke gjøre stort da de filmet, sier han i serien sin, og legger til at han i dag prøver å holde seg unna når serien spilles inn.

Oppmerksomme seere har nok bemerket seg at artisten er mindre og mindre å se i det populære reality-programmet.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I 2018 gjestet han den svenske podkasten «Fördomspodden», og der fortalte han at han var lei av måten han ble fremstilt på.

Ingrosso mente selv at han fremstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake. Han fikk også stadig tilbakemeldinger på at han virket sur.

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer, sa han i podkasten.

Nå håper han å kunne vise hvordan han egentlig er gjennom sin egen dokumentarserie.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

LES OGSÅ: Reiste seg fra rullestolen og drepte sin mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer