NAKEN: Tidligere Topp 20-programleder Nicholas Carlie stiller helt naken for Amnesty.  Foto: Se og Hør, Werner Juvik
NAKEN: Tidligere Topp 20-programleder Nicholas Carlie stiller helt naken for Amnesty. Foto: Se og Hør, Werner JuvikVis mer

Kjendiser kler av seg

Fire kjendiser kler av seg for saker de brenner for.

SEHER.NO: Fire norske kjendiser, deriblant "Skal vi danse"-vinner Tshawe Baqua (27) og "Norges mest sexy mann" Thorstein Helstad (30), har kastet klærne for saker de brenner for, skriver VG.


Det er Marcel Lelienhof som har tatt bildene av kjendisene, som skal publiseres i neste utgave av bladet Woman.


Og Melodi Grand Prix-aktuelle Nicholas Carlie (30) valgte å stille opp uten en tråd for å støtte Amnesty. For Carlie ønsket nemlig å ta den "helt ut" for saken han brenner for.


- Jeg ville ikke hviske om Amnesty. Saken er så ekstremt viktig, så jeg bestemte meg for å ta den helt ut. de største og råeste overgrepene trenger de tyngste slagene mot seg, og de er det Amnesty som står for, sier den tidligere VG Lista Topp 20-programlederen til VG.


Men Carlie innrømmer at det var litt spesielt å stille splitter naken i et fotostudio.


- Det var jo litt spesielt å være helt naken i fotostudio. Heldigvis ble jeg og Marcel enig om å kaste ut alle damene som var til stede under fotoseansen. Det var jo så mange damer der, sier Carlie.


Og mens Carlie har valgt å stille opp for Amnesty har Tshawe kledd av seg, men da ikke fullt så mye, for å støtte Nelson Mandelas Childrens Fund.


Brann-helten Thorstein Helstad har på sin side valgt å gi sin støtte til Barneklinikken på Haukeland Sykehus, som Brann har et tett samarbeid med.


Leserne av Woman oppfordres nå til å sende inn sms og støtte til de gode formålene, og et par heldige vinnere vil også bli trukket ut til å bli eier av de flotte bildene.


LES OGSÅ: - Egentlig er det på tide