Kjendiser fronter kastrering

Hanne Sørvaag, Triana Iglesias og Mari Maurstad engasjerer seg.

FOR KASTRERING: Triana Iglesias er blant kjendisene som fronter Dyrebeskyttelsens nye kampanje. Foto: Julie Aahlberg Øyan / Dyrebeskyttelsen Norge
FOR KASTRERING: Triana Iglesias er blant kjendisene som fronter Dyrebeskyttelsens nye kampanje. Foto: Julie Aahlberg Øyan / Dyrebeskyttelsen Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne måneden lanserte Dyrebeskyttelsen Norge en ny kampanje med fokus på kastering av katter.

Organisasjonen redder over 4000 hjemløse dyr hvert år, og 86,9 prosent av disse er katter. I den nye kampanjen oppfordrer Dyrebeskyttelsen katteeiere til å kastrere kattene sine for å forhindre flere hjemløse dyr.

Artist Hanne Sørvaag, programleder og modell Triana Iglesias, skuespiller Mari Maurstad og programleder Johannes Brun har stilt opp som frontfigurer for kampanjen.

Engasjert

Hanne Sørvaag har lenge vært engasjert på dyrs vegne. På bloggen sin har hun tidligere ytret sine meninger om pelsdyroppdrett, og fortalt hvorfor hun er vegetarianer.

- Har man først fått innblikk i pelsindustrien er det forferdelig vanskelig å ta på seg en pels eller holde munn når man får lyst til å overbevise andre om det samme. Heldigvis er det flere og flere som får øynene opp og deler oppfatningen om at dette må det bli slutt på, skriver Hanne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer