IKKE IMPONERT: Blogger Linnéa Myhre var ikke begeistret for kjendisene på Costume Awards i Oslo forrige uke. Her poserer hun nonchalant for fotografen på festen i kulturkirken Jakob.  Foto: Stella Pictures
IKKE IMPONERT: Blogger Linnéa Myhre var ikke begeistret for kjendisene på Costume Awards i Oslo forrige uke. Her poserer hun nonchalant for fotografen på festen i kulturkirken Jakob. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kjendiser er helt vanlige og dumme mennesker

«Sinnabloggeren» ble lite imponert på motefest...

Publisert
SEHER.NO: Den norske bloggeren Linnéa Myhre (20) er ikke redd for å slenge med leppa. Hun har fått tilnavnet «Sinnabloggeren» på grunn av sin sarkastiske og frittalende blogg.

Nå er den søte, men sinte 20-åringen nominert til flere av prisene i Norges første Blog Awards, en prisutdeling for nettopp bloggere. Myhre er nominert i kategoriene Årets blogger og Årets nykommer.

Ifølge VG er Myhre glad for nominasjonene, men den unge moldenseren er likevel ikke spesielt i all oppmerksopmheten som blir henne til del om dagen.

- Jeg vet ikke så mye om dette. Er det ikke mest moterelatert?  Hvor kommer egentlig jeg inn? Jeg kan jo ikke kle meg overhodet, og jeg gir jo egentlig f... i det, for å være ærlig, sier hun til VG.

Forrige uke vant hun også en bloggpris på Costume Awards i Oslo, et arrangement som ble kritisert for å misbruke det religiøse aspektet ved festlokalet - kulturkirken Jakob.  Prisen ble utdelt av NRK-programlederen Anne Lindmo (40). Men seieren ble nok overskygget av den kjendistunge motefesten for Myhre sin del:

- Jeg følte meg helt malplassert. Det var ikke så glamorøst som jeg hadde forestilt meg. Kjendiser er helt vanlige og dumme mennesker. Det var vel som forventet, helt latterlig var det faktisk, sier hun til VG.

Det er redaktør i magasinet Vixen, Marianne Jemtegård (31), som er initiativtaker til norske Blog Awards.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endret antrekk etter kjoletabbe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer