NY NETT-TREND: Tom-Erik Nilsen fra "Skal vi danse" har rukket å samle sammen hele 253 venner på Facebook. - Jeg er helt avhengig, sier han til seher.no. Foto: Seher.no
NY NETT-TREND: Tom-Erik Nilsen fra "Skal vi danse" har rukket å samle sammen hele 253 venner på Facebook. - Jeg er helt avhengig, sier han til seher.no. Foto: Seher.noVis mer

Kjendiser elsker Facebook

"Skal vi danse"-paret Tone Damli Aaberge og Tom-Erik Nilsen er blant flere norske kjendiser som har meldt seg inn i nettsamfunnet.

Helt på nett!

SEHER.NO: De siste ukene har nettforumet Facebook blitt en ny trend for kjendiser. Her kan de sende hverandre invitasjoner, møte nye venner og fortelle om seg selv – en slags utvidet versjon av MSN og blogging.

”Skal vi danse”-treeren Tone Damli Aaberge (18) ble invitert inn i varmen av søsteren sin.

- Det er en mer privat, avslappet og koselig greie. Alle vennene mine er med, så det blir nok en fin måte å holde kontakten på. Men telefonen funker jo ennå, da, sier Idol-toeren til VG.


Dansepartneren Tom-Erik Nilsen (20) er også begeistret for det nye nettsamfunnet.


- Det er helt genialt - man blir avhengig! Jeg bruker det veldig mye, snakker med venner og ser bilder fra helgen, sier han til seher.no. 

Skuespillere, politikere, idrettskjendiser og artister møtes i netsamfunnet, der man kan opprette en egen profil.


Blant kjendisene som har kastet seg på nettbølgen er musikkprodusent David Eriksen, "Skal vi danse"-vinner og nøtteknekker Kristian Ødegård, programleder Guri Solberg, musikksjef Tone-Lise Skagefoss, værdame Gry Hege Torslund og tidligere Idol-dommer Tor Milde, skriver VG. 


"Slemme-Tor" (54) er i ferd med å lage seg en nettkobbel av venner med foreløpig 94 Facebookere:

- Kan absolutt bli nyttig å ha rask tilgang til en krets av venner og folk i bransjen, sier han til avisen.