Kjendiser elsker Facebook

"Skal vi danse"-paret Tone Damli Aaberge og Tom-Erik Nilsen er blant flere norske kjendiser som har meldt seg inn i nettsamfunnet.

NY NETT-TREND: Tom-Erik Nilsen fra "Skal vi danse" har rukket å samle sammen hele 253 venner på Facebook. - Jeg er helt avhengig, sier han til seher.no. Foto: Seher.no
NY NETT-TREND: Tom-Erik Nilsen fra "Skal vi danse" har rukket å samle sammen hele 253 venner på Facebook. - Jeg er helt avhengig, sier han til seher.no. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på nett! SEHER.NO: De siste ukene har nettforumet Facebook blitt en ny trend for kjendiser. Her kan de sende hverandre invitasjoner, møte nye venner og fortelle om seg selv – en slags utvidet versjon av MSN og blogging. ”Skal vi danse”-treeren Tone Damli Aaberge (18) ble invitert inn i varmen av søsteren sin.- Det er en mer privat, avslappet og koselig greie. Alle vennene mine er med, så det blir nok en fin måte å holde kontakten på. Men telefonen funker jo ennå, da, sier Idol-toeren til VG.

Dansepartneren Tom-Erik Nilsen (20) er også begeistret for det nye nettsamfunnet.

- Det er helt genialt - man blir avhengig! Jeg bruker det veldig mye, snakker med venner og ser bilder fra helgen, sier han til seher.no. Skuespillere, politikere, idrettskjendiser og artister møtes i netsamfunnet, der man kan opprette en egen profil.

Blant kjendisene som har kastet seg på nettbølgen er musikkprodusent David Eriksen, "Skal vi danse"-vinner og nøtteknekker Kristian Ødegård, programleder Guri Solberg, musikksjef Tone-Lise Skagefoss, værdame Gry Hege Torslund og tidligere Idol-dommer Tor Milde, skriver VG. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer