Kjendiser ble mobbet

Nå snakker de ut for å hjelpe andre.

MOBBEOFFER: Kristofer hadde tøffe opplevelser fordi han var liten av vekst.
MOBBEOFFER: Kristofer hadde tøffe opplevelser fordi han var liten av vekst. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kristofer "Doffen" Hæstad (23) er i dag en populær fotballspiller. Men Livet har ikke alltid vært like lett for Start-spilleren heller.


Den sjarmerende Kristiansand-gutten fikk merke på kroppen hvor vondt det er å bli mobbet. Noen følte nemlig at de var i sin fulle rett  til å plage han på grunn av høyden hans.


- Det var alt fra tullekommentarer til slengbemerkninger fra folk som gikk inn for å såre. Det er klart det kan være tøft når du er liten og usikker, og jeg var jo klar over at jeg ikke var særlig høy. Etterhvert brydde jeg meg mindre og mindre om det. Men barn kan få høre det både på grunn av høyde, vekt og andre egenskaper, og de som mobber og sårer vet ofte ikke hvor vondt det gjør, sier 23-åringen til Dagbladet.


"Doffen" er ikke alene om å ha såre og vanskelige minner. Flere kjendiser forteller til avisa sier de har hatt sitt å stri med i de tøffe ungdomsårene.


En av dette tiårets største kvinnelige norske popprofiler, Bertine Zetlitz, var et veldig følsomt barn, som ofte gruet seg så mye til ting at hun fikk hodepine. Skuespiller Marian Saastad Ottesen, som snart er aktuell med "Tatt av kvinnen", sier til VG at hun ofte følte seg ensom.  


- Jeg var ikke en del av den kule gjengen, og hadde ikke alltid noen å ta følge med hjem fra skolen, eller henge sammen med i friminuttene. I en del av livet der det er veldig viktig å være inkludert kan slike opplevelser være store og vonde, selv om man får et annet perspektiv på det når man blir eldre, forteller skuespillerinnen til VG.


Kristofer, Bertine og Marian er bare noen av kjendisene som stiller opp i Røde Kors sin kampanje mot mobbing.


 LES OGSÅ: Stordalen var "lille, feite Petter Pæra"

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer