PUSS, PUSS: Hvorfor i all verden gjør ikke Shane MacGowan noe med tennene sine? Foto: Spirit Pictures / WENN
PUSS, PUSS: Hvorfor i all verden gjør ikke Shane MacGowan noe med tennene sine? Foto: Spirit Pictures / WENNVis mer

Kjendisenes verste tenner

Ingen liker å dra til tannlegen, men noen kjendiser burde virkelig ta seg en tur.

BILDESPESIAL: De verste kjendistennene

SEHER.NO:  De fleste stjerner ser ut som en Colgate-reklame, men det finnes unntak. Dronning Margrethe er blant de mest omtalte medlemmene av denne kjendisminoriteten, med tenner i seg selv er en ordentlig skrekkadvarsel mot å røyke for mye.


Tidligere The Pogues-medlem Shane MacGoven er imidlertid enda to eller tre hakk værre enn dronningen i pannekakelandet. Mannen har knapt stumper igjen i munnen!


Innenfor våre egne landegrenser skal både Lene Marlin og Kurt Nilsen ha svidd av en del av fortjenesten hos tannlegen i jakt på et penere smil bare kort tid etter at de slo igjennom.


Victoria Beckham gjør ingenting halveis når det gjelder skjønnhet. Hun skal ha brukt over 280. 000 kroner på tilsammen ti tenner. Men hun har dessverre bleket tennene for ofte, og ligger an til å miste de dyrebare emaljene.


Hillary Duff hadde pene tenner i utgangspunktet, men valgte å gjøre de mindre fordi smilet var for bredt.


Tom Cruise og Faye Dunaway er heller ikke redd for å gjøre en innsats for det perfekte smil. Begge hadde tannregulering i voksen alder!


Se før- og etterbildene av kjendiser som har fikset på tennene, og bilder av noen som burde ha gjort det for lengst HER!


LES OGSÅ: Hvor er tanna di, Amy?