Kjendisenes sommer 2022:

Kjendisenes private sommerbilder

Mens noen er hardt rammet av flystreik og kaos, nyter andre late dager i sus og dus.

FULL FART: Jorun Stiansen har hatt en fullspekket sommerferie, med flere forskjellige turer. Her på Tomorrowland-festivalen. Foto: Skjermdump Instagram.
FULL FART: Jorun Stiansen har hatt en fullspekket sommerferie, med flere forskjellige turer. Her på Tomorrowland-festivalen. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er godt i gang og etter to år med pandemi har utenlandsferie vært etterlengtet for mange. Passtrøbbel og flystreik har satt en stopper for mange, men det ser likevel ut til at kjendisene nyter late sommerdager.

Fått oppfylt flere store drømmer

En av de som virkelig har satt pris på den første sommeren etter coronapandemien er Jorun Stiansen (38).

Til Se og Hør kan hun fortelle om en actionfylt sommer.

- Denne sommeren har flydd av gårde. Jeg har vært på flere opptak som kommer på skjermen til høsten. Så dro jeg på jentetur til Italia, hvor vi blant annet vandret mye i fjellene i Cinque Terre. Så føyk turen videre til Uganda hvor jeg fikk oppleve enorme forskjeller, det var fint og sterkt.

Og det er fra Uganda det beste minnet fra sommeren 2022 kommer fra, så langt.

- Jeg møtte åtte fjellgorillaer i jungelen, en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse.

Den første coronafrie sommeren fikk den tidligere «Idol»-vinneren også oppfylt en annen stor drøm hun har hatt lenge.

- Jeg kom nettopp hjem fra verdens største elektroniske festival, Tomorrowland, i Belgia. Jeg har drømt om å dra på den i 16 år, og noe jeg absolutt skal gjøre igjen neste år.

- Men hva er den perfekte sommeren i dine øyne?

- Den beste sommeren for meg er å ha ingen planer, varmt vær i land og på vann, være med venninner og kjæresten, og drikke vin og danse til langt på natt.

Reiseglade kjendiser

Mens sosiale medier rennes ned av bilder fra over hele verden, har Se og Hør tatt et dypdykk og samlet sommerbilder fra kjente fjes. Her kan du se hvordan kjendisene tilbringer den første sommeren etter pandemien.

Bildedryss av kjendisenes sommerbilder finner du nederst i saken!

Krykker og brudd

Tone Damli (34) befinner seg for tiden i Italia, nærmere bestemt i Roma, med familien. Det var imidlertid ikke det som opprinnelig var planen. Familien skulle egentlig en tur til Milano, men på grunn av SAS-streiken ble flyet kansellert og de måtte endre destinasjon.

Selv med Roma-tur bestilt har det ikke gått knirkefritt for artisten. Rett før ferien skadet hun nemlig foten, og på Instagram skriver hun at foten er hoven og blå, og at hun ikke får på seg skoen. Det er derimot ikke snakk om brudd, men Damli må likevel hinke rundt i Romas gater på krykker.

Damli er ikke den eneste som tilbringer sommerferien med en skade. Marna Haugen (41) og Ørjan Burøes (48) sønn, Dexter, måtte også en tur innom sykehuset etter et stygt brudd i armen, kunne Haugen fortelle Instagram-følgerne sine.

Overfor Se og Hør kunne hun fortelle at flere av familiens ferieplaner ble avlyst - både Bø i Sommarland og Liseberg. Men hun la imidlertid til at de likevel skulle klare å finne på noe hyggelig, til tross for at ekstremsport må vente i noen uker.

BURSDAGSPRESANG: Dette huset er årets bursdagspresang fra Ørjan til seg selv. Foto: Invisio v/Ioannis Lelakis
BURSDAGSPRESANG: Dette huset er årets bursdagspresang fra Ørjan til seg selv. Foto: Invisio v/Ioannis Lelakis Vis mer

Bare få dager før sønnens trampolineulykke kunne Burøe imidlertid dele en gledelig nyhet. Han går nemlig inn i sommerferien som fersk huseier. Boligen kjøpte han da han var på ferie i Marbella, og hele familien var med på flyttefesten.

Huset ligger i Ski, som er hvor Haugen også har bosatt seg.

- Det ligger et steinkast unna Marna, hvis du kaster jævlig langt, fleipet 48-åringen overfor Se og Hør.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Familien Blipp, med Jamina (34) og Stian (32) i front, fikk også litt av en start på ferien. Etter en del flykaos kom de seg endelig til Kreta, men vel fremme ved hotellet skal se ha fått beskjed om at hotellet var overbooket og at de måtte finne seg et annet sted å bo.

Innlosjeringen ordnet seg til slutt, og mens de var i Hellas feiret de også Jaminas mors bryllup - hvor Stian viet brudeparet. Fra grekerland gikk veien videre til Frankrike.

Streik og kansellering

FERIE: Sara Emilie Tandberg og Therese Lien kom seg omsider til Italia etter mye styr. Foto: Privat
FERIE: Sara Emilie Tandberg og Therese Lien kom seg omsider til Italia etter mye styr. Foto: Privat Vis mer

Influenser og mammablogger Sara Emilie Tandberg (33) er blant kjendisene som virkelig har fått merke flystreiken på kroppen. Først risikerte hun å tape helt opp mot 100 000 kroner da det fortsatt var usikkerhet rundt flykanselleringer og lockout, fordi hun hadde bestilt fly og bo separat. Det som skulle være en tre timers lang flytur til Venezia ble i tillegg til et 24 timers langt reisemareritt.

SOMMERFERIE: Vi har tatt en prat med kjendisene om deres ferieplaner. Video: Rød Løper. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Deretter var det duket for en tur til Spania med kjæresten, men heller ikke her gikk det som det skulle. Flyet ble kansellert, og dermed ble den første turen med ny kjæreste ikke noe av. Erstatningen ble noen dager på Sørlandet.

Ferieparadiset Marbella

Sebastian Solberg (31) er en av flere norske kjendiser som tok turen til spanske Marbella for noen late dager i varmen. Mens familien var igjen hjemme i Norge, feiret TV-profilen kjendismanager David Eriksens (55) bursdag med blant annet hans familie.

Ferieidyllen ble imidlertid avbrutt da det natt til mandag oppsto en skyting på et utested i byen. Solberg selv befant seg på et annet utested, men Eriksens sønn, Lukas (20), var til stede da skuddene smalt.

- Det var en ekstremt ekkel og traumatisk opplevelse. Jeg så ikke hendelse selv, men hørte det veldig godt. Jeg og kompisene mine sto ved baren bare 20 meter unna, kunne 20-åringen fortelle til Se og Hør etter hendelsen.

Bryllup

To stykker som har hatt en veldig innholdsrik sommer er influenserne Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (26). Duoen, som først ga hverandre sitt «ja» i Tønsberg tinghus i mai, giftet seg igjen på stranden i Thailand tidligere denne måneden.

- Vi fikk verdens fineste bryllup sammen med de nærmeste som hadde mulighet til å være med, og min mor viet oss på stranden, kunne Lorentzen fortelle til Se og Hør.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Etter to år med pandemi og norgesferie er mange giret på å endelig komme seg utenlands. Gjengen fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» viste derimot at ferien også kan tilbringes her til lands.

I fjor høst kunne vi se dem bestige fjell, gå på ski over vidder og kravle seg gjennom skoger, og nå har de hatt en aldri så liten reunion.

Agnete Husebye (26) har delt et bilde av seg selv sammen med Mona Berntsen (32), Rasmus Wold (31), Birk Ruud (22) og Aurora Gude (30) som koser seg ute i skogen.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Fra norsk skog til amerikanske veier. Linnéa Myhre (32) og Emil Gukild (30) har tilbrakt en liten måned i bil på tvers over USA, og Myhre har tatt med følgerne på hele turen gjennom jevnlige oppdateringer i det som har blitt en reiseblogg.

Paret har på 26 dager besøkt 18 stater og tilbrakt ikke mindre enn 90 timer i bil, og reist mellom New York og San Francisco.

Se flere av kjendisenes feriebilder:

Realityparet Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Solberg (25) kunne nylig dele en gledelig nyhet. De har nemlig blitt foreldre for første gang, og det til en liten jente som har fått navnet Amelia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer