Påske:

Kjendisenes private påskebilder

Landets kjendiser nyter påske og sol - enten det er i byen eller på fjellet.

PÅSKETID: Stian Blipp, Katarina Flatland og Jenny Skavland feirer påsken på ulike måter. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅSKETID: Stian Blipp, Katarina Flatland og Jenny Skavland feirer påsken på ulike måter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets påske er godt i gang, og mange nyter later dager enten det er hjemme eller på fjellet. Likevel blir høytiden - som i fjor - sterkt preget av pandemien.

Smitteverntiltak, få nærkontakter og anbefalinger om å droppe unødvendige reiser gjør årets påske ganske så annerledes, men folk vet å unne seg litt fri likevel - og det gjelder ikke minst landets kjendiser.

Mange sverger til bypåske i år. Det gjelder blant andre artist Maria Mena (35), som de siste dagene har delt en rekke påskebilder fra Oslo sammen med kjæresten Morten Kleppa.

Hjemmepåske blir det også på blogger Marna Haugen (40), som har delt et humoristisk bilde fra boblebadet hjemme i Ski - iført «raske briller» - som er et vanlige skue på påskefjellet.

«God påske fra hjemmehytta», skriver «Komikerfrue» i innlegget.

Også programleder Anne Rimmen (39) har delt et morsomt bilde med sine følgere i sosiale medier. Hun har postet en bildekollasj av seg selv med et stort påskeegg.

«Når du sniker deg inn på badet for å ha påskegodteriet for deg selv», skriver Rimmen på Instagram.

Artist Sandra Lyng (33) holder seg også hjemme denne påsken.

«Ikke så aller verst å ha hjemmepåske når man bor i en så fin by», skriver 33-åringen på Instagram, sammen med en rekke bilder fra Bygdøy i Oslo, sammen med sønnen Sander (2).

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (31) benytter påsken til å stå på ski sammen med datteren Noelle (2), som kom til verden i november 2018.

«Dette var ett minutt før det bare ble grining og vi måtte snu. Heldigvis er Noelle veldig flink til å trøste meg når jeg blir sånn», skriver 31-åringen humoristisk.

Til fjells

Selv om mange velger å holde seg hjemme i påsken på grunn av pandemien, finnes det også dem som lar seg friste av ski, sol og påske på fjellet.

NRK-programleder Anne Lindmo (51) er blant dem som har reist til fjells.

«Au! Så fint at det nesten gjør vondt! Langsua i fire dager, skare med nysnødryss og alle fjellene for oss selv», skriver den turglade talkshowdronningen på Instagram.

Påske på fjellet er det også for programleder og syentusiast Jenny Skavlan (34) - som poserer på stilig vis i snødekket landskap.

«Peacocker på fjellet med null tilskuere iført jakke av gammel dyne, drink av gammel Urge og skibukse fra 80-tallet», skriver hun til sine nesten 500 000 følgere på Instagram.

Også realityprofil Erlend Elias Bragstad (38) har reist ut av hovedstaden denne påsken. Han har reist hjem til Norland, der han tilbringer tid sammen med venner og familie.

«Tradisjonen tro så går vi i fjæra på langfredag. Og ekstra stas og koselig er det i år siden min søster har bursdag! Så både påskefeiring og bursdagsfeiring! Dere får selv gjette hvem som er eldst», skriver 38-åringen på Instagram.

Influenser og «Bloggerne»-profil Caroline Berg Eriksen (34) står også på ski denne påsken. 34-åringen har delt flere bilder fra påskefjellet, der familiens nyeste tilskudd Ozo også er med. Familien Eriksen fikk den lille valpen tidligere i år, etter at de mistet hundene Hugo og Ronaldo rett før jul i fjor.

«Livets første påske med Ozo», skriver Berg Eriksen i det ene innlegget.

Se flere av kjendisenes påskebilder her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer