BLE REALITYSTJERNE: Thomas Giertsen var en kortvarig gjest i Big Brother-huset på sitt utdrikningslag Foto: Tor Kvello/Se og Hør
BLE REALITYSTJERNE: Thomas Giertsen var en kortvarig gjest i Big Brother-huset på sitt utdrikningslag Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer

Kjendisenes pinlige utdrikningslag

Norske kjendiser dummer seg ut...

Publisert
Stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Det er bryllupstid i landet, og utdrikningslagene står i kø.

Men disse lagene er for de innviede, og kan unektelig virke pinlig berørende på utenforstående.Seher lar herved historiske norske kjendis-utdrikningslag virke som skrekk og advarsel for alle av oss andre som har et utdrikningslag i vente.

Gikk rundt med ropert
- Vi tok oss av den sportslige delen, den mer syndige delen får andre ta seg av. Vi står ikke til ansvar for det som skjer senere! sa Fjørtoft til VG før laget dro videre til middag under utdrikningslaget til Henning Berg.

Han gikk rundt med en ropert og vervet publikum og utdrikningslaget til en uhøytidelig straffespark-konkurranse midt på Karl Johan, til ære for Henning. Men straffespark-eksperten Kjetil Rekdal gikk hen og vant.

- Jeg hadde ikke ventet meg noe som helst, sa Berg, da han var helt uvitende om hva som skulle skje på den travle hovedgata.

Full for første gang
Fjørtoft er som kjent en avholdsmann, men han har vært full selv en gang. Og det var som hør og bør i sitt eget utdrikningslag. Men ikke med vilje, for en kamerat som jobbet på bryggeri ordnet vanlig øl på lettølflaskene til Fjørtoft. Det hele endte med at fotballspilleren våknet opp på fotballbanen, lenket fast i målstanga på Briskeby stadion.

Men få klarer vel å slå Alex Rosen da han skulle drikke ut vennen Erik Næss i samarbeid med Naim Lorentzen. De startet kalaset med å få vaktmesteren til å ringe den vordende brudgommen, og fortelle at han hadde fått vannlekkasje i leiligheten. Men det som møtte ham når han kom hjem, var et esel i stua! Og noe lekkasje ble det, for eselet gjorde fra seg på gulvet.

- Da skjønte jeg at det var et utdrikningslag, fortalte Erik til VG.


Velvet kano i AkerselvaDeretter ble det paintballkamp, en heftig helikoptertur, og så ble han plassert i en kano alene. I den ble han pepret med råtten frukt til han veltet i Akerselva. Hele tiden iført en gul joggedress.
Action ble det også da Kurt Nilsen ble drukket ut, med blant andre Jan Fredrik Karlsen og Alejandro Fuentes til stede. Idol-helten fikk med seg searafting, sjøfly og vorspiel i vannland i løpet av dagen, før det ble festet ut i de lyse timer.

Også den godeste Ari Behn fikk seg en tur opp i luften, med helikopter før hyttetur med forlover Kåre Conradi og blant andre Jono El Grande. Hytta var i flotte Rondane Nasjonalpark, og herrene nøt blant annet middag ved Gålå høgfjellshotell og leirdueskyting.

I det hele tatt så er helikoptertur en fellesnevner i kjendisenes utdrikningslag. Petter Solberg ble flydd til festen, iført matrosdress. Også kompisene til Thomas Giertsen, som har rukket å bli skilt siden da, planla en helikoptertur, til Big Brother-huset!

Ble arrastert på tull
Den populære komikeren og produsenten trodde han skulle på sightseeing, men endte opp i en TV-overvåket sofa. Deltakerne prøvde å spørre ham ut om det forestående bryllupet med Vanessa Rudjord, men han sa bare: hjelp, jeg skal gifte meg snart.

Han tilbragte en god stund der, og måtte blant annet synge ”Sistemann ut”, noe som ikke var særlig vakkert, og skal ha blitt dokumentert med CD-innspilling.


Derimot har Aqua-Lene og Bjørn Dæhlie noe felles, men da når det gjelder utdrikningslag. De ble begge arrestert på tull!

Bjørn Dæhlie fikk en patruljebil etter seg, og fikk beskjed om at han måtte bli med til avhør på fordi han ble siktet for smugling. Stakkars Dæhlie fikk leve i den troen helt til han kom inn på politistasjonen.

I tillegg ble han utsatt for å synge på Bøes bistro i Trysil sentrum, iført cowboyhatt og med. Kroa var fullstappet, og Dæhlie slo til med to sanger, ”Amigos Para Siempre” og vanskelige ”My Way”. At det ikke var store muligheter for sangkarriere, det ble meget bekreftet.

Mens Lene slapp litt lettere unna, med stripping, dykkerkurs og TusenFryd-besøk. Ektemannen og resten av Aqua var til hennes store overraskelse gjester på den påfølgende festen, noe som ga Lene tårer i øynene. Før kalaset endte med en fuktig kjendisfest på Odeon, hvor hun blant annet kastet champagneglass mot fotografene.

Sang i homoerorisk lærantrekk
Også Aamodt måtte opptre på laget sitt. Og det under selveste Norwegian Wood. Han sang som kjent Billy Idols ”White wedding” i et passende homoerotisk lærantrekk, med Lasse Kjus og Hans Petter Buraas som ivrige tilskuere.

Mens Marcel Leliënhof også fikk en dose homoerotikk på en ganske annen måte, da han fikk lapdance av en av Great Garlic Girls.

Også Stein Erik Hagen var på scenen i sitt utdrikkingslag, men en svært annen måte. Han og ni venner hadde leid hele Spektrum for seg selv!

Der nøt de en sushimiddag med sake og øl på scenen, som var opplyst med to lysekroner som var lånt av operaen, og med bakgrunnsmusikk av 40-talls medlemmer av Sagene Janitsjarorkester.

- Det beste var at vi klarte å lure pressen, forteller Fabian Stang, en av kveldens gjester, til VG.
Men den beste utdrikningslag-historien har vel noen stakkars hedmarkinger som skulle kjøpe pølser til utdrikningslagets grilltur for tre år siden. I stedet for ble de tatt til krigsfanger av nederlandske NATO-soldater som var på øvelse. Årsaken var at det friluftskledde utdrikningslaget lignet svært på de som skulle spille terrorister.

De ble først sluppet fri da en høyere offiser møtte på ”krigsfangene”.

Ga mann i bastskjørt to tetteLitt uheldig var også karen som provoserte Steinar Hoen, da han var på utdrikningslag.

- Jeg arrangerte en konkurranse på Rådhusplassen da en mann i bastskjørt kom og kasta bananer rundt seg. Han var dritings. Folk trodde det var en del av arrangementet, men da Patrik Sjöberg skulle hoppe, reiv jævelen ned stativet. Jeg blir aldri sint, men hvis noen latterliggjør meg eller mine, blir jeg ordentlig gæren - livsfarlig. Jeg løp mot ham, med 12 millimeters pigger under skoa, klar til å plassere et karatespark midt i trynet hans. Heldigvis ombestemte jeg meg, og slo ham to ganger i trynet og én i magen. Han ble ikke skada, jeg ville bare slå litt ”sense” i ham, fortalte den tidligere høydehopperen til Dagbladet.

Vel, kjære leser, da var du advart!
LES OGSÅ: Bryllupet regnet vekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer