PIMP MY RIDE: Kun det beste er godt for Victoria, hun kjører rundt i en Bentley kabriolet til over en million kroner.  Foto: All Over Press
PIMP MY RIDE: Kun det beste er godt for Victoria, hun kjører rundt i en Bentley kabriolet til over en million kroner. Foto: All Over PressVis mer

Kjendisenes kjøretøy

David Beckham er ikke den eneste kjendisen som elsker spreke biler.

BILDESPESIAL: Kjendisenes kjøretøy


SEHER.NO: Kjendismillionærene og -milliardærene elsker sine biler.

Så også Amerikautvandrerne i familien Beckham.

Posh og Becks kjører kun rundt i det beste, og i anledning flyttingen til USA har både Victoria (33) og David (32) fått nye spesialbestilte, såkalte custom-biler.


Mens David har fått seg en splitter ny og råtøff Lincoln Navigator, har kona Victoria skaffet seg en elegant Bentley.


Og det er ikke spart på noe når det kommer til detaljer og finesser!


Davids nye Lincoln har blant annet inngraverte seter med spillernummeret 23, som han har fått i sin nye fotballklubb LA Galaxy.


Becks har også fått spesialdesignet interiøret og hjulkapslene. Han har blant annet sørget for at sotede vinduer kan hindre folk å se inn.


Victoria har enn litt mindre bil, men ikke noe mindre tøff. Innsudd på setene og inngravert på hjulkapslene er initialene "VB" for Victoria Beckham - slik at det ikke skal herske noen tvil om hvem som kommer kjørende nedover gata! 


I tillegg har Beckham og Posh en bilpark bestående av en Hummer H2, Cadillac Escalade og Bentley Continental GT. Ikke dårlig for en familie som består av to personer som har muligheten til å kjøre bil!


Alle bilene de eier, har selvfølgelig også matchende ekstrautstyr av det eksklusive merket DUB.


Se hva flere kjendiser kjører rundt i HER!


LES OGSÅ: David til skjermen