«Strictly Come Dancing»:

Kjendisenes kjærester frykter «Skal vi danse»-forbannelsen

Britiske stjerner skyr unna danseprogrammet av én spesiell grunn.

HET STEMNING: Britiske stjerner som (f.v.) Rachel Riley, Louise Redknapp og Ben Cohen har endret sivilstatus etter at de deltok i «Strictly Come Dancing». Nå skal BBC slite med å få a-kjendiser med i konkurransen, fordi de frykter «forholds-forbannelsen» som skal hvile over programmet: Foto: BBC/ Skjermdump fra YouTube
HET STEMNING: Britiske stjerner som (f.v.) Rachel Riley, Louise Redknapp og Ben Cohen har endret sivilstatus etter at de deltok i «Strictly Come Dancing». Nå skal BBC slite med å få a-kjendiser med i konkurransen, fordi de frykter «forholds-forbannelsen» som skal hvile over programmet: Foto: BBC/ Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lørdag 2. september har den 13. sesongen av «Skal vi danse» premiere på TV 2.

Konseptet er basert på det britiske tv-programmet «Strictly Come Dancing», som i år går inn i sin 15. sesong.

Imidlertid sliter BBC med å hanke inn kjente nok navn til programmet, skriver The Sun. Årsaken? Kjendisene frykter angivelig den såkalte «Strictly Come Dancing»-forbannelsen.

Det har seg nemlig slik at medvirkning i dansekonkurransen har ført til samlivsbrudd for flere av deltakerne.

- Forbannelsen er virkelig

Louise Redknapp (42), kjent som en av sangerne i Eternal, kom på andreplass i dansekonkurransen i 2016.

Og nå skal hun og ektemannen hennes, den tidligere fotballspilleren Jamie Redknapp (44), ha gått fra hverandre etter nesten 20 års ekteskap, ifølge tabloidavisen.

TRØBBEL?: Louise og Jamie Redknapp. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL?: Louise og Jamie Redknapp. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Forbannelsen er virkelig, og den bidro til at et av de mest stødige parene i showbiz ble oppløst. Ingen ønsker å havne i samme båt, sier en kilde i BBC til The Sun.

I april benektet Redknapp-paret at det var trøbbel i ekteskapet. I juli uttalte imidlertid Karen Clifton til The Sun at hun syntes det var trist at paret var blitt separert, ifølge Hello!

Karen Clifton er gift med danseren Kevin Clifton, som danset med Louise Redknapp i tv-programmet. Foreløpig har ikke bruddet blitt bekreftet av Redknapp-paret selv.

GOD TONE: Etter deltakelsen i danseprogrammet, har Louise Redknapp og Kevin Clifton også vært på danseturné sammen. Foto: James Shaw/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GOD TONE: Etter deltakelsen i danseprogrammet, har Louise Redknapp og Kevin Clifton også vært på danseturné sammen. Foto: James Shaw/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

A-kjendisene skygger banen

Ifølge The Suns kilder, har bruddet mellom de to britiske kjendisene ført til at «Strictly Come Dancing» i år har en deltakerliste som er blant de svakeste de siste årene.

- Det er en skrekkelig liste, og alle er klar over der. Noen av dem er dømt til å ryke ut etter noen få uker, siden ingen noen gang har hørt om dem, sier den anonyme kilden i BBC, og legger til:

- Selv ansatte i BBC har innrømmet at de har vært nødt til å Google noen av dem. De har virkelig slitt med å få med store navn i år.

Kilden hevder altså at det angivelige bruddet med Louise og Jamie Redknapp er årsaken til at de store kjendisene nå skyr «Strictly Come Dancing» som pesten. BBC har valgt å ikke komme med en offisiell uttalelse om saken.

Imidlertid er dette altså ikke første gang dansekonkurransens «forbannelse» har vært i virksomhet.

Skilsmisse og brutt forlovelse

Programleder Rachel Riley (31) var med i programmet i 2013, og det gikk ikke lang tid før ekteskapet hennes med Jamie Gilbert tok slutt, ifølge The Sun.

Etter bruddet begynte hun til og med å date dansepartneren sin, russiske Pasha Kovalev (37). Det skal riktignok sies at forholdet deres begynte først i 2016.

I et intervju med Daily Express nylig, fortalte Rachel at hun og eksmannen fortsatt har en god tone etter bruddet.

- Vi er fortsatt gode venner. Man må finne den rette. Det er bedre å finne den rette personen enn å bli hos feil person, sa hun, ifølge The Sun.

LYKKELIGE: Rachel Riley og hennes tidligere dansepartner - og nåværende kjæreste - Pasha Kovalev, i mai i år. Foto: Mark Thomas/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
LYKKELIGE: Rachel Riley og hennes tidligere dansepartner - og nåværende kjæreste - Pasha Kovalev, i mai i år. Foto: Mark Thomas/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Også nyhetsanker Natasha Kaplinsky (44) fant tonen med sin dansepartner i programmet. Hun vant dansekonkurransen i 2004 sammen med Brendan Cole.

Ifølge Daily Mail har de begge hevdet at det aldri skjedde noe romantisk mellom dem. Natasha er i dag gift med Justin Bower, som hun møtte i 2005. Brendan var forlovet med danske Camilla Dallerup (43), som også var proffdanser i programmet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD KJEMI MED DANSER: Gnistene stod mellom Natasha Kaplinsky og dansepartner Brendan Cole, men begge hevdet at det ikke skjedde noe mer mellom dem. Her er hun avbildet i 2005, året etter dansedeltakelsen. Foto: AP/ NTB scanpix
GOD KJEMI MED DANSER: Gnistene stod mellom Natasha Kaplinsky og dansepartner Brendan Cole, men begge hevdet at det ikke skjedde noe mer mellom dem. Her er hun avbildet i 2005, året etter dansedeltakelsen. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Mirror har Camilla imidlertid fortalt at det var kjemien mellom Natasha og forloveden hennes som førte til at deres åtteårige forhold gikk dukken.

- Selv i dag aner jeg ikke om det var berømmelsen og kjendisstatusen hennes som sjarmerte ham, eller om han virkelig følte et sterkt bånd med henne. Jeg antar at det var litt av begge deler. Det virket som om det faktum at vi nettopp hadde forlovet oss, ikke betydde noe for noen av dem, sa Camilla til tabloidavisen i 2015.

FØLTE SEG BEDRATT: Tidligere tv-danser Camilla Dallerup. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FØLTE SEG BEDRATT: Tidligere tv-danser Camilla Dallerup. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Camilla Dallerup minnes også en av de verste kveldene i tv-programmet, da forloveden hennes gratulerte dansepartneren ved å kysse henne på munnen:

- Rett foran publikum, og rett foran sine fremtidige svigerforeldre, så kysset han kvinnen som jeg nå anså som min kjærlighetsrival. Jeg var knust.

Mange her i Norge husker nok at artist Adelén Rusillo Steen (20) og dansepartner Benjamin Jayakoddy (22) også klinte til på parketten i «Skal vi danse» i 2015. Imidlertid var ingen av dem i forhold, og i fjor røpet duoen at de hadde blitt kjærester - etter å ha holdt romantikken skjult i lang tid.

FORELSKET: Adelén Rusillo Steen og sin tidligere dansepartner i «Skal vi danse» Benjamin Jayakoddy åpner om hvordan det føles å kunne være kjærester i offentlighet. Video: Per Ervland / Se og Hør Vis mer Vis mer

Fikk barn med dansepartneren

Høsten 2013 var den tidligere rugbyspilleren Ben Cohen (38) med i danseprogrammet, med russiske Kristina Rihanoff (39) som dansepartner.

Da hadde han vært gift med Abby Blayney i ti år, og hadde tvillingdøtre med henne. Året etter dansedeltakelsen, i 2014, surnet imidlertid ekteskapet. Skilsmissen var et faktum våren 2016.

Allerede i januar samme år ble det kjent at Ben ventet sitt første barn med sin tidligere dansepartner. Og i juni i fjor kom datteren deres, Milena (1) til verden, ifølge Daily Mail.

Og ekskona hans, Abby, har ikke lagt mye imellom i sin omtale av Ben:

- Ektemannen min, som jeg var sammen med i 23 år, som jeg elsket betingelsesløst og var fullstendig lojal mot, har forlatt meg for en j*vla russisk danser (...) Jeg føler at han har bedratt meg på alle de plan som er mulig å forestille seg, har hun tidligere uttalt, ifølge Mirror.

FIKK BARN SAMMEN: Ben Cohen og tidligere dansepartner Kristina Rihanoff, avbildet sammen på moteuka i London i februar. Foro: James Shaw/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
FIKK BARN SAMMEN: Ben Cohen og tidligere dansepartner Kristina Rihanoff, avbildet sammen på moteuka i London i februar. Foro: James Shaw/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Datet to dansepartnere etter hverandre

Og det er altså ikke bare kjendis-deltakerne som har opplevd både brudd og forelskelse i «Strictly Come Dancing»-historien.

Proffdanseren Flavia Cacace (37) var i et forhold med dansepartneren sin, Vincent Simone (38), da hun i 2007 ble valgt til å danse med «EastEnders»-skuespilleren Matt Di Angelo (30) i tv-programmet.

Ifølge Daily Mail begynte romanseryktene raskt å svirre rundt Flavia og Matt - som den gang var knapt 20 år gammel.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOT PARTNEREN: Flavia Cacece og Vincent Simone (t.h.) danser fortsatt sammen, men hun dumpet ham som kjæreste etter at hun falt for «Strictly Come Dancing»-partneren Matt Di Angelo. Foto: Stella Pictures
FORLOT PARTNEREN: Flavia Cacece og Vincent Simone (t.h.) danser fortsatt sammen, men hun dumpet ham som kjæreste etter at hun falt for «Strictly Come Dancing»-partneren Matt Di Angelo. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kort til etter at sesongen var ferdig, avsluttet hun sitt langvarige forhold med Vincent og ble sammen med Matt.

- Det var en ganske sprø tid. Det var førstesidenyheter. Det morsomme var at historien ikke begynte som sann, men jo mer man leste om det, jo mer begynte man å tro på det og handle deretter, fortalte Matt til tabloidavisen i 2015.

GIFTET SEG: Flavia Cacace og Jimi Mistry. Foto: Pete Summers/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GIFTET SEG: Flavia Cacace og Jimi Mistry. Foto: Pete Summers/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Forholdet tok slutt i 2010, og få uker senere innrømmet Flavia at hun hadde begynt å date nok en «Strictly Come Dancing»-partner:

Skuespiller Jimi Mistry (44) - som i likhet med eksen Matt har spilt i «EastEnders». Jimi hadde skilt seg fra kona Meg Leonard, som han har en datter med, tidligere samme år. I 2013 giftet Flavia Cacace og Jimi Mistry seg.

LES OGSÅ: - Vi stjal fra butikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer