Kjendisenes corona-hår: - Forferdelig

Med stengte frisørsalonger har mange kjendiser tatt saken i egne hender - med blandet hell.

FORANDRING FRYDER?: Med stengte frisørsalonger har kjendisene blitt nøtt til å ta saken i egne hender. Ikke alle blir fornøyd med resultatet, derimot. Foto: Skjermbilder fra Instagram
FORANDRING FRYDER?: Med stengte frisørsalonger har kjendisene blitt nøtt til å ta saken i egne hender. Ikke alle blir fornøyd med resultatet, derimot. Foto: Skjermbilder fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er i overkant av én måned siden flere land besluttet å «stenge» ned samfunnet, og det er ikke å legge skjul på at det har påvirket folks hverdag i stor grad.

Som mange andre yrkesgrupper har frisørene måttet kaste fra seg frisørsaksa enn så lenge, noe som har resultert i at håret kanskje har grodd litt mer enn folk skulle ønske. Flere har derimot ikke tålmodighet til å vente til frisørsalongene åpner, og har dermed tydd til kreative løsninger for å holde tritt med sveisen.

Dette kan naturligvis ende i katastrofale resultater, noe countrystjernen Blake Shelton (43) har fått kjenne på.

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

Hockeysveis

43-åringen er kjæreste med artisten Gwen Stefani (50), som han har tilbrakt den siste tiden med i parets hus. Nylig gjestet han «The Tonight Show» ledet av Jimmy Fallon (45) - riktignok via video, der man fikk se Stefani gi kjæresten en aldri så liten hårklipp.

I en video delt på talkshowets Instagram-konto får man se Shelton sitte utenfor huset, mens Stefani står med barbermaskinen inntil hodet hans.

- Jeg får seriøst barbert inn initialene dine på hodet mitt nå, Jimmy. Jeg tuller ikke, sier 43-åringen i videoen, før han legger til:

- Hun sa akkurat at det ikke vises så godt fordi håret er grått.

Like etterpå ser man at Shelton skal vise frem resultatet, men det kan virke som at kjæresten ikke er hundre prosent fornøyd.

- Åh, nei! Det ser forferdelig ut, lyder det fra Stefani, før hun bryter ut i latter.

Det skal riktignok sies at countrystjernen allerede hadde tyvstartet på hårklippen da han gjestet Fallons talkshow. På Twitter delte han nemlig et bilde av hockeysveisen i slutten av mars, der man fikk se et annet forsøk på hårkreativitet - den gang med striper.

- Karantene-hockeysveis oppdatering, 26. mars 2020 … Gwen bestemte seg for å ta dette til et nytt nivå … Striper, skrev Shelton til en kort video av sveisen.

Skinnet seg

Et annet resultat av coronapandemien har vært hårløse hoder. Flere stjerner har nemlig valgt å barbere av seg alt håret, og da snakker vi om både menn og kvinner. Blant dem finner man fotballstjernen David Beckham (44), som for to uker siden viste frem sin nye, hårløse sveis på Instagram.

- Måtte bare få det gjort, skrev han til bildet.

Hårendringen fikk massiv respons i kommentarfeltet, for det meste positivt. Det samme har også Tallulah Willis (26), datteren til Demi Moore (57) og Bruce Willis (65), fått.

Se dette innlegget på Instagram

🤝

Et innlegg delt av tallulah (@buuski)

Forrige uke delte hun nemlig en video på Instagram der man ser faren barberer av henne håret på hodet. Dette er ikke første gang 26-åringen gjør drastiske endringer med hårsveisen sin, da hun både har hatt kort, langt, blått og blondt hår, for å nevne noe.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

- Helt ærlig, du rocker dette slik ingen andre kan, har en kommentert under videoen.

- Min favoritt-hårfrisyre på deg, har en annen skrevet.

Se dette innlegget på Instagram

💡💡💡 — @rumerwillis

Et innlegg delt av tallulah (@buuski)

I likhet med ovennevnte Tallulah Willis har også Alecia Beth Moore (40) - bedre kjent under artistnavnet Pink - følt for å kvitte seg med håret. Artisten var så uheldig å bli smittet av coronaviruset i mars, men er nå frisk.

Selv om hun bestemte seg for å ta frem frisørsaksen, er ikke forandringen drastisk, da hun over lengre tid har hatt kort hår.

Det kan likevel tenkes at stuntet ikke var nøye planlagt av 40-åringen, som på Instagram kunne avsløre at hun bestemte seg for å klippe seg selv etter et par glass med alkohol.

Se dette innlegget på Instagram

Quarantine diaries

Et innlegg delt av P!NK (@pink)

- Jeg vet ikke hvor mye dere har drukket i denne karantene-greia, men jeg har gjort det til en sport. Og, jeg vil dele noe jeg gjorde i går kveld. Når jeg drikker får jeg veldig, veldig bra ideer. Og i går kveld tenkte jeg: «Jeg kan jo klippe hår. Jeg kan helt klart klippe hår. Hvorfor har jeg betalt folk for det hele tiden?», fortalte hun i videoen.

- Jeg syns det ser veldig bra ut, konkluderer stjernen i videoen.

Australske Cody Simpson (23) har også sett seg lei av sitt «lange» hår. Han har i løpet av det siste halvåret datet Miley Cyrus (27), som selv har skaffet seg en aldri så liten hockeysveis.

Nylig var det derimot kjærestens tur. Simpson har i lang tid vist frem sitt halvlange, luftige hår, men nå er det altså slutt på det. I en video på hans Instagram ser man nemlig at Cyrus barberer bort 23-åringens hår, noe som resulterer i en svært kort sveis.

- Tom for ord

Kjendisene kjenner altså ingen grenser i disse tider, og noen tar det lenger enn andre. Det kan i hvert fall «Call Me By Your Name»-skuespilleren Armie Hammer (33) skrive under på.

Kjekkasen har nemlig byttet ut sin fyldige hårsveis med en god, gammeldags hanekam. Ikke nok med det - han har også fikset litt på skjegget i samme slengen. Hvorvidt stuntet falt i smak hos kona, Elizabeth Chambers (37), er usikkert, men det er derimot ingen tvil hva fansen mener.

Se dette innlegget på Instagram

Killing the game.

Et innlegg delt av Armie Hammer (@armiehammer)

En bruker har nemlig tagget Chambers i kommentarfeltet, etterfulgt av en enkel kommentar.

- Jesus Kristus, skriver brukeren.

Andre vet rett og slett ikke hva de skal si.

- Tom for ord, kommenterer en bruker.

ADVARER: Sebastian Solberg farger håret hjemme, og det går ikke helt etter planen. Vis mer

- Jeg er redd, skriver en annen.

En fjerde mener derimot at dette er noe Hammer kler, og gratulerer med ny hårfrisyre.

- Etter mange år, ser det ut til at du nå har funnet ut hvordan du skal se ut. Jeg gratulerer, kommenterer vedkommende.

- Elsker det

Selv om mange tyr til kortere og mer vågale frisyrer, har det for andre fristet mer med ny hårfarge. En av dem som sjokkerte fansen med sin nye stil var «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (32), som tidligere denne uken viste frem en knallblå hårsveis for sine 15 millioner følgere på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

32-åringen har tidligere vært kjent for sitt blonde hår, og det hører til sjeldenheten at fargen forandres.

- Hvorfor ikke ta en vill sjanse, har en kommentert under bildet.

- Omg, elsker det, har en annen skrevet.

- Hvis det der er en parykk kommer jeg til å bli veldig sint, fordi den fargen er så vakker på deg, har en tredje kommentert.

En annen som så seg lei av naturlig hårfarge er den Poerto Rico-fødte artisten Ricky Martin (48).

I midten av mars viste han nemlig frem sitt rosa hår for fansen på Instagram, men det falt tilsynelatende ikke i smak for sangeren, som kort tid etter bestemte seg for å barbere hodet i likhet med blant andre Beckham og Pink.

Se dette innlegget på Instagram

Ese nene que está ahí...... mi chulería. #Matteo

Et innlegg delt av Ricky (@ricky_martin)

Selv om veldig mange kanskje tør å være litt ekstra vågale i disse tider, da man uansett ikke skal bli sett offentlig på en stund, er det andre som velger å ta det litt roligere. Blant dem er fotballegenden Cristiano Ronaldo (35), som rett og slett bare bestemte seg for å trimme sidene, og beholde lengden på toppen.

«Frisørtimen» ble dokumentert på stjernens Instagram-profil, der men ser en noe anspent Ronaldo sitte i stolen - til tross for at hårklippen kan virke enkel å utføre. Resultatet ble likevel fint, og han hadde med andre ord ingenting å bekymre seg for.

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han har fått over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

- Det ser helt jævlig ut!

I likhet med de store stjernene i utlandet, har også kjendisene her hjemme blitt fristet av saksa. En av dem som kanskje kom ekstra uheldig ut av fristelsen var influenser Dennis Poppe Thorsen (28).

Han bestemte seg nylig for å klippe av seg sitt lange hår, som han har hatt i flere år. Det hele kom derimot med en hake - forloveden Kristin Gjelsvik (33) hadde ingen anelse, og reaksjonen var ikke oppløftende for ettbarnsfaren. Hun reagerte nemlig med sinne og gråt.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

Det hele ble filmet og delt på YouTube, og resultatet ble så katastrofalt at Gjelsvik endte opp med å like greit barbere bort alt håret hans.

I likhet med Poppe Thorsen ble også Mario Riera (22), kjent fra «Paradise Hotel» og årets sesong av «Ex on the beach», fristet til å gjøre noen forandringer. Tidligere har Riera hatt brunt hår, men nå har han altså følt for å krydre sveisen litt, og har dermed blitt blond.

FARGET HÅRET: Mario Riera (t.v.) valgte å gå fra brunette til blondine. Her avbildet sammen med «Ex on the beach»-deltaker Jonas Torrissen. Foto: Skjermbilde fra Instagram
FARGET HÅRET: Mario Riera (t.v.) valgte å gå fra brunette til blondine. Her avbildet sammen med «Ex on the beach»-deltaker Jonas Torrissen. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

Der har Riera også selskap fra tidligere «Ex on the beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg, også kjent som Blodprinsen, som plutselig dukket opp platinablond på sin Instagram.

- Om jeg ser sånn her ut fordi jeg er manisk, eller fordi kjæresten min er stylist, veit jeg faen ikke, skrev Borg til et bilde av seg selv.

NRK-profil og komiker Herman Flesvig (28) har også valgt å trimme håret i disse dager. Selv om forandringen ikke er drastisk, har han fortsatt svært lite hår på toppen, i kontrast med hans tidligere signaturlook som han måtte kvitte seg med i fjor høst til fordel for en innspilling.

Myndighetene besluttet forrige uke å delvis lette på smittetiltakene, også hva gjelder skjønnhetssalonger. Fra 21. april kan tjenester med en-til-en-kontakt, som frisører og hudpleiere, kunne holde åpent hvis de oppfyller krav om smitteverntiltak.

LES OGSÅ: - Opprørt og ekstremt sint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer