Kjendisenes corona-hår: - Forferdelig

Med stengte frisørsalonger har mange kjendiser tatt saken i egne hender - med blandet hell.

FORANDRING FRYDER?: Med stengte frisørsalonger har kjendisene blitt nøtt til å ta saken i egne hender. Ikke alle blir fornøyd med resultatet, derimot. Foto: Skjermbilder fra Instagram
FORANDRING FRYDER?: Med stengte frisørsalonger har kjendisene blitt nøtt til å ta saken i egne hender. Ikke alle blir fornøyd med resultatet, derimot. Foto: Skjermbilder fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er i overkant av én måned siden flere land besluttet å «stenge» ned samfunnet, og det er ikke å legge skjul på at det har påvirket folks hverdag i stor grad.

Som mange andre yrkesgrupper har frisørene måttet kaste fra seg frisørsaksa enn så lenge, noe som har resultert i at håret kanskje har grodd litt mer enn folk skulle ønske. Flere har derimot ikke tålmodighet til å vente til frisørsalongene åpner, og har dermed tydd til kreative løsninger for å holde tritt med sveisen.

Dette kan naturligvis ende i katastrofale resultater, noe countrystjernen Blake Shelton (43) har fått kjenne på.

Hockeysveis

43-åringen er kjæreste med artisten Gwen Stefani (50), som han har tilbrakt den siste tiden med i parets hus. Nylig gjestet han «The Tonight Show» ledet av Jimmy Fallon (45) - riktignok via video, der man fikk se Stefani gi kjæresten en aldri så liten hårklipp.

I en video delt på talkshowets Instagram-konto får man se Shelton sitte utenfor huset, mens Stefani står med barbermaskinen inntil hodet hans.

- Jeg får seriøst barbert inn initialene dine på hodet mitt nå, Jimmy. Jeg tuller ikke, sier 43-åringen i videoen, før han legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer