Kjendisenes avlyste ferieplaner

Nordmenn må holde seg hjemme. Det må også kjendisene.

AVLYSER: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik, Jan Thomas, Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug er bare noen av landets kjendiser som må tenke nytt denne sommeren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Privat
AVLYSER: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik, Jan Thomas, Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug er bare noen av landets kjendiser som må tenke nytt denne sommeren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Privat Vis mer
Publisert

Hvite sandstrender, paraplydrink og svenske guider på svette charterbusser hører med til sommerferien for mange. I år blir den imidlertid brått annerledes, da samtlige av oss må tilbringe både hverdag, fritid og ikke minst ferie her til lands. Dette som følge av coronapandemien vi alle befinner oss midt oppi.

Mange hadde allerede booket charterturen og andre utenlandsreiser da grensene stengte. Nå må alle tenke nytt.

Kjæresteferie

For kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas (53) blir dette hans første sommer i Norge på åtte år. Nå ser han fram til å tilbringe tid med kjæresten, Harlem Alexander, som han fant lykken med i «Jan Thomas søker drømmeprinsen» tidligere i år.

53-åringen hadde klare planer for hvordan han ønsket å tilbringe den første sommeren med kjæresten.

- Jeg skulle ta med meg Harlem til Mexico og Los Angeles en måned, virkelig få tid til bare oss to, forteller han.

Ifølge Jan Thomas er Harlem glad i norsk sommer, men de siste månedene har livet hans blitt snudd på hodet som følge av den offentlige oppmerksomheten.

- Alt vi går gjennom er utrolig fint, men det er også utfordrende å skulle tilpasse seg en ny virkelighet. Det blir ikke naturlig, ennå, å legge seg på Sørenga eller Huk. Det blir nok mye styr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer