Kjendisene visner bort!

Slank, slankere, sylslankest...

Kjendisene visner bort!
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO:  Utstikkede ben på skuldre og hofter, armer tynne som fyrstikker og innskrumpete mager er blitt et vanlig syn i Hollywood. Eksperter antyder nå at slanke-epidemien for alvor har nådd skuespiller-hovedstaden..

Personlige trenere, sultedietter og forskjellige piller er bare noe av det superstjernene bruker i jakten på den perfekte kroppen.

En kan slå opp i et hvilket som helst blad, eller se på en hvilken som helst tv-kanal, og alt en kan se er radmagre kjendiser på rekke og rad. Kjendisene jakter den perfekte kroppen, men ender opp som vandrende skjelletter! De fleste har en BM-indeks på mellom 16 og 18, noe som er et tegn på undervekt.. Normal BMI ligger på rundt 20-24.

LES MER: Fjerner fett med hestedop

Slankehysteriet får også meget alvorlige konsekvenser. Mary-Kate Olsen (20) og Lindsay Lohan (20) er to unge skuespillere som er blitt lagt inn grunnet sykelig slanking.

Og i motsetning til sine tynne kollegaer har Lindsay Lohan faktisk innrømmet spiseforstyrrelser..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer