Kjendisene visner bort!

Slank, slankere, sylslankest...

SEHER.NO:  Utstikkede ben på skuldre og hofter, armer tynne som fyrstikker og innskrumpete mager er blitt et vanlig syn i Hollywood. Eksperter antyder nå at slanke-epidemien for alvor har nådd skuespiller-hovedstaden..


Personlige trenere, sultedietter og forskjellige piller er bare noe av det superstjernene bruker i jakten på den perfekte kroppen.


En kan slå opp i et hvilket som helst blad, eller se på en hvilken som helst tv-kanal, og alt en kan se er radmagre kjendiser på rekke og rad. Kjendisene jakter den perfekte kroppen, men ender opp som vandrende skjelletter! De fleste har en BM-indeks på mellom 16 og 18, noe som er et tegn på undervekt.. Normal BMI ligger på rundt 20-24.


LES MER: Fjerner fett med hestedop


Slankehysteriet får også meget alvorlige konsekvenser. Mary-Kate Olsen (20) og Lindsay Lohan (20) er to unge skuespillere som er blitt lagt inn grunnet sykelig slanking.


Og i motsetning til sine tynne kollegaer har Lindsay Lohan faktisk innrømmet spiseforstyrrelser..


 - Jeg lå der og skrek, fordi smertene var så intense i hodet og leveren. Jeg hadde ikke krefter til å reise meg og ta en dusj,  sa Lohan i et interju med avisa News Of The World tidligere i år.


Fotballfruen Victoria Beckham (32) er besatt av å holde en sylslank figur, og tidligere bilder viser at "Posh" nå har like tynne armer som sin sønn på syv år!!Tidligere har fru Beckham også uttalt at hun misliker kroppen sin, og at hun har som mål å være den tynneste fotball-kona!


LES OGSÅ: Ligner en golfkølle


Også skuespillere som Nicole Kidman, Teri Hatcher, Nicole Richie og Keira Knightley, har alle gått voldsomt ned i vekt den siste tiden, og forløpig sist ut i rekken finner vi søte Kate Bosworth fra storfilmen "Superman returns".


LES MER: Nicole rømte fra legene


Etter bruddet med kjæresten Orlando Bloom har blondinen rast ned i vekt og mange hevder at nettopp bruddet er årsaken. Andre hevder derimot at skuespillerinnen har sluttet å spise og begynt å røyke for å bli tynnere!


- Alle i Hollywood innbiller seg nå at de er feite, så hver eneste fotografering ender opp som en terapi-time, sa en Hollywood-stylist til DailyMail tidligere i år.