VELTET UT: Linn og resten av «Kong Curling»-teamet ankom premieren i en hvit trailer. Foto: Stella Pictures
VELTET UT: Linn og resten av «Kong Curling»-teamet ankom premieren i en hvit trailer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjendisene veltet ut av traileren

Det var en stjernespekket kjendispremiere på Atle Antonsens hjertebarn «Kong Curling».

Publisert
Se eksklusiv video av trailerstuntet og resten av kjendisene nederst i saken!

SEHER.NO: Norske kjendiser strømmet til Colosseum kino i Oslo da «Kong Curling» hadde premiere onsdag kveld. Filmens stjerner overrasket alle de oppmøtte ved å ankomme premieren i en lukket trailer.

Det var manusforfatter og hovedrolleinnehaver Atle Antonsen (42) selv som åpnet trailerdørene og ut veltet Kåre Conradi (39), Linn Skåber (41), Bård Tufte Johansen (42), Ingar Helge Gimle (54), Jon Øigarden (41) og resten av curling-teamet.

I tillegg til de kjente skuespillerne fra filmen hadde mange kjendiser funnet veien til den - for anledningen - blå løperen. «Bye & Rønning»-Jon Niklas (32), som selv spiller i filmen, har bare lovord å si om makker Antonsen.

- Atle er Norges desidert morsomste mann, så jeg gleder meg helt enormt til å se resultatet!, sier han til Seher.no.

Jon Niklas synes også det er bra at noen endelig har laget en curling-film.

- Det er jo veldig morsomt at noen har laget en film fra curling-miljøet, så det fortjener minst en og en halv time på lerretet, fortalte moromannen.

Linn Skåber, som for kvelden hadde tatt med seg sønnen Niels (8) som kavaler, gledet seg veldig til å vise kinopublikummet hennes rollefigur «Sigrid», som er kona til «Truls Paulsen» (Antonsen).

- Hun er ond, men som de fleste andre mennesker ligger det jo noe sårt bak. Man får se begge sidene altså, sier hun til Seher.no.

På spørsmål om det finnes noe ondt i Skåber selv er hun klar i sin tale:

- Hehe, det finnes en del ondt i meg, ja! Men det er det bare familien som får se, avslørte «Nytt på Nytt»-programlederen.

Mange av kjendisene ankom sent og småløp inn i kinosalen. Blant de celebre gjestene var Kristin Halvorsen (51) og ektemannen Charlo Halvorsen (52), Ylvis-Bård (29), som selv hadde premiere denne uken, og makker Calle Hellevang-Larsen (34), Jenny Skavlan (25), Anders Bassmo Christensen (35) med kjæresten Mariann Hole (29) og en veldig ordknapp Harald Eia (45).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sprayet du på deg buksene, Miranda?  

Se video her!
[obj:media:10083]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer