Kjendisene sulter seg til filmroller

De er ikke til å kjenne igjen. Se bilder!

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: En betraktelig tynnere Matthew McConaughey støttet seg på moren Kay da hun besøkte sin radmagre sønn på settet tidligere denne uka. Foto: Stella Pictures
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: En betraktelig tynnere Matthew McConaughey støttet seg på moren Kay da hun besøkte sin radmagre sønn på settet tidligere denne uka. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I dagens filmindustri er skuespillerne vant til å yte max i form av for eksempel å gjøre sine egne stunts, eller lære nye språk og dialekter, dersom rollen skulle kreve det.

Men en trend som har forekommet de senere årene er at skuespillerne forandrer utseende totalt for rollene.

Og mest sjokkerende er det å se skuespillere som sulter seg ned uttallige kilo for å kunne portrettere deres rollefigur på mest mulig troverdig måte.

Tidligere denne uken gikk sjokkbildene av en radmager Matthew McConaughey (42) verden rundt.

Han har nemlig gått ned flere titalls kilo for å spille en AIDS-syk mann i den kommende filmen «The Dallas Buyer's Club».

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

For to dager siden troppet Antonia Campbell-Hughes (30) opp på rød løper under filmfestivalen i London, tynnere enn noensinne. Den irske jenta skal spille Natascha Kampusch (24), som ble verdenskjent da hun klarte å rømme fra kidnapperen hun hadde blitt holdt fanget av i åtte år.

Da den østerriske jenta ble holdt fanget brukte kidnapperen sultemetoder mot sitt unge offer for å bryte ned viljestyrken hennes, har Kampusch beskrevet i biografien «3096» - som også er tittel på filmen som i disse dager spilles inn.

Se bilder av flere skuespillere som har blitt sjokktynne for filmrollene sine i bildeserien under!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jessica Alba sultet vekk fødselsvekten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer