TV 2s Høstlansering:

Kjendisene strålte på rød løper

Kjendisene ankommer TV 2s festmiddag.

PÅ RØD LØPER: Kristin Gjelsvik var blant kjendisene som annkom den røde løperen i Bergen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Kristin Gjelsvik var blant kjendisene som annkom den røde løperen i Bergen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Se og Hør): Torsdag presenterte TV 2 programmene som ruller over skjermen denne høsten, og her kunne de glede seerne med flere nye underholdningskonsept. Blant disse finner man «Skal vi danse: All stars», «Lunch» og «Truls à la Hellstrøms Bistro».

Høstlanseringen har også bydd på flere overraskelser, der blant annet Thomas Numme (52) avslørte at han vender tilbake til TV-skjermen som programleder.

For å feire høstens programmer har kanalen rullet ut den røde løperen og invitert kjente fjes til festmiddag på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

FÅR KJEFT: Eyvind Hellstrøm blir oppgitt på Truls Svendsen når han klarer å skade seg på kjøkkenet i TV 2-programmet «Truls á la Hellstrøms Bistro». Video: TV 2 Vis mer

- Mammapermisjon

Nyhetsanker Yvonne Fondenes (41) er blant TV 2-profilene som stråler på kveldens røde løper. Hun ble nylig mor for første gang, og kan røpe at hun gleder seg til å møte kollegaer etter en periode med permisjon.

- Jeg gleder meg veldig, og så er det jo bare deilig at vi kan være sammen alle sammen. Jeg har vært hjemme i mammapermisjon i fire måneder, så jeg gleder meg litt ekstra til å se kollegaene mine, forteller den nybakte mora.

PÅ DATE: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er på plass på Aschehougs hagefest - hvor hun kan røpe at hun ikke kom dit alene. Video: Rød Løper Vis mer

41-åringen er imidlertid ikke den eneste fra TV 2 Nyhetene som har tatt turen til festmiddag. Annemarta Giske (45) dukket også opp i en fargerik antrekk.

- Jeg bor her i Bergen, så det blir veldig koselig å møte de fra Oslo, forteller Giske gledesfylt.

Overfor Se og Hør kunne hun også fortelle mer om hennes sprudlende antrekk under direktesendinger.

- I sporten får lov til å prøve oss litt mer fram enn nyheten. Sporten er litt mer leken og underholdende, så vi kan kjøre litt mer på med farger og gøy, forklarer hun.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Mye pining

«Sommerhytta»-programleder Guri Solberg (46) har også tatt turen til TV 2s festmiddag, og hun legger ikke skjul på forventningene til kvelden.

- Det er veldig stas. Jeg gleder meg alltid til disse festene, for det er mange kollegaer som jeg ikke har sett på lenge og alle har pyntet seg så fælt. Det er mange folk som jeg aldri har truffet før også som jeg synes er litt spennende at er her, forteller Solberg, og legger til:

- Det har alltid vært kjempegøy med høstlansering - alle de 18 årene jeg har jobbet i TV 2.

Thomas Numme (52) og hans nye med-programleder artisten Regina «Myra» Tucker (27) er også på plass.

Thomas Numme og Regina «Myra» Tucker. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Thomas Numme og Regina «Myra» Tucker. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Forventningene er alltid store. Det pleier å være noen live-ting, og det gleder jeg meg til. Gleder meg til å ha det hyggelig med gode kollegaer, og det er jo ikke alle jeg ser hver dag her, forteller Numme om kveldens forventninger.

Programlederen er kanskje aller best kjent som den ene halvdelen av «Senkveld med Thomas og Harald», som han ledet sammen med Harald Rønneberg (49). Her minnes han spesielt et TV-øyeblikk som han deler overfor Se og Hør.

PROGRAMLEDER: Programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli matcher den røde løperen under kveldens festligheter. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PROGRAMLEDER: Programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli matcher den røde løperen under kveldens festligheter. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
TV-DUO: Abubakar Hussain og Mayoo Indiran blir å se i «Abu og Mayoos Norge». Foto: Eivind Senneset, TV 2
TV-DUO: Abubakar Hussain og Mayoo Indiran blir å se i «Abu og Mayoos Norge». Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Andrea Zeline Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Andrea Zeline Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Mads Hansen Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Mads Hansen Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Desto Marie Beeder og Eli Kari Gjengedal. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Desto Marie Beeder og Eli Kari Gjengedal. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Niklas Baarli Silseth. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
Niklas Baarli Silseth. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Det er mange. Jeg har gjort så mye pinlig som er «Senkveld»-relatert. Jeg var ikke så fornøyd da jeg kom hjem fra ferie og Harald sendte meg ut på naken-volleyball. Det var hans hevn, forteller han ærlig, og legger til at det er uendelig mange øyeblikk.

Deltakerne i Kompani Lauritzen: Tropp 1. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Deltakerne i Kompani Lauritzen: Tropp 1. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Mariann Hole, Nicolai Cleve Broch og André Sørum. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Mariann Hole, Nicolai Cleve Broch og André Sørum. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Katarina Flatland: Uteblir fra TV2-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer